Κρίσιμη η κατάσταση του Γιώργου Τράγκα - Υπέστη έμφραγμα και του τοποθέτησαν stents
Παραμένει διασωληνωμένος με Covid στη ΜΕΘ του Σωτηρία - Την Πέμπτη υπέστη και οξύ καρδιακό επεισόδιο και έγινε επιτυχής διάνοιξη των αποφραγμένων αρτηριών
Πολύ κρίσιμη χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς η κλινική εικόνα του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» λόγω λοίμωξης COVID-19.
Ο δημοσιογράφος που δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊούεισήχθη αρχικά στο «Σωτηρία» λόγω επιδείνωσης των συμπτωμάτων της COVID-19 εμφανίζοντας εικόνα πνευμονίας και την Τετάρτη ξεκίνησε η χορήγηση οξυγόνου, είτε μέσω της συσκευής high flow oxygen therapy είτε μέσω της συσκευής bipap. Οι συσκευές bipap είναι αυτές που χορηγουν οξυγόνο υπό μεγάλη πίεση.
Χθες Πέμπτη ωστόσο ο κ. Τράγκας υπέστη οξύ καρδιακό επεισόδιο (έμφραγμα) και κρίθηκε απαραίτητη η τοποθέτηση stents. Μεταφέρθηκε στην Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του «Σωτηρία», όπου στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο έγινε επιτυχής τοποθέτηση των stents για τη διάνοιξη των αποφραγμένων αρτηριών.
Από τα ξημερώματα της Παρασκευής νοσηλεύεται και πάλι στην ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου καθώς παραμένει αιμοδυναμικά ασταθής λόγω της σοβαρής στεφανιαίας νόσου, με την ιατρική ομάδα της Μονάδας να χαρακτηρίζει «πολύ σοβαρή» την κλινική του εικόνα.
Mε ανάρτησή του στα social media o εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του τονίζει πως «η κατάσταση της υγείας του προέδρου Γιώργου Τράγκα κρίνεται πλέον εξαιρετικά κρίσιμη και σοβαρή. Το επόμενο 24ωρο είναι καθοριστικό για την όποια εξέλιξη».
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»