Κρατούμενος παρέλαβε κινητά στην τουαλέτα νοσοκομείου
Οι αστυνομικοί τον έπιασαν στα πράσα
Μάνος Τσαγκαράκης
Τα μάτια τους δεκατέσσερα είχαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων που συνόδευαν έναν Έλληνα κρατούμενο των φυλακών Αγίου Στεφάνου κατά τη μεταγωγή του σε νοσοκομείο της Πάτρας και τον έπιασαν στα πράσα τη στιγμή που παραλάμβανε μέσα επικοινωνίας από την τουαλέτα!
Ο έγκλειστος επικαλέστηκε ότι ήθελε να κάνει την ανάγκη και ζήτησε να πάει άμεσα στην τουαλέτα. Όμως, οι αστυνομικοί που τον περίμεναν απ' έξω, διαπίστωσαν ότι κινήθηκε σε έναν συγκεκριμένο χώρο και όρμησαν μέσα, την στιγμή που έβρισκε μια κρυμμένη συσκευασία μέσα στην οποία ήταν τοποθετημένα τρία κινητά τηλέφωνα, τρεις κάρτες sim, ακουστικά, δύο φορτιστές και μια κάρτα μνήμης.
Όλα τα αντικείμενα κατασχέθηκαν και ο κρατούμενος συνελήφθη εκ νέου για να οδηγηθεί στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα εισαγωγής μέσων επικοινωνίας σε κατάστημα κράτησης. Σε αυτήν περιλαμβάνεται και ο άνθρωπος που τα είχε κρύψει νωρίτερα στις τουαλέτες και ταυτοποιήθηκε από τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες του νοσοκομείου.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.