Spitfire και F-16 πετούν μαζί πάνω από τη Θεσσαλονίκη - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Πραγματοποιούν δοκιμαστική πτήση για την στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου
Το ιστορικό Spitfireκαι το σύγχρονο F-16, πέταξαν μαζί για πρώτη φορά πάνω από την πόλη της Θεσσαλονίκης σε μία δοκιμαστική πτήση ενόψει της αυριανής στρατιωτικής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου.
Το αναπαλαιωμένο βρετανικό μαχητικό αεροσκάφος που εδώ και κάποια χρόνια ανήκει στην πολεμική μας αεροπορία και το σύγχρονο αμερικανικό μαχητικό, έκαναν τουλάχιστον δύο διελεύσεις, πετώντας το ένα πλάι στο άλλο, με τον θόρυβο από τους δύο διαφορετικούς κινητήρες να ξεχωρίζει χαρακτηριστικά.
Η διαφορά των δύο αεροσκαφών είναι χαρακτηριστική εξάλλου, με το spitfire να έχει περίπου επτά δεκαετίες ζωής, μεγαλουργώντας στη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου πολέμου.
Τα δύο αεροσκάφη θα μπορούν να θαυμάσουν αύριο οι Θεσσαλονικείς στο πλαίσιο της στρατιωτικής παρέλασης που θα αρχίσει στις 11:00 στην Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.