Ηλικιωμένη πυροβόλησε ληστή με αεροβόλο στον Πύργο - «Δεν άντεξα, του την μπουμπούνισα» (βίντεο)

Ηλικιωμένη πυροβόλησε ληστή με αεροβόλο στον Πύργο - «Δεν άντεξα, του την μπουμπούνισα» (βίντεο)

Άρχισε να την χτυπάει με ένα ξύλο στο πρόσωπο, καταγγέλλει η 87χρονη γυναίκα - Ήταν η πέμπτη φορά που έμπαιναν στο σπίτι της

hlikiwmeni
Ήταν η πέμπτη φορά σε διάστημα περίπου τριών μηνών που διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι μιας ηλικιωμένης στον Πύργο. Αυτή τη φορά, όμως, η 87χρονη αποφάσισε να μην μείνει άπραγη και τώρα κατηγορείται για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και αυτό γιατί πυροβόλησε τον δράστη με το αεροβόλο που είχε στην κουζίνα.

Όπως καταγγέλλει η ίδια στην εκποπή Live News, ήταν μεσημέρι Δευτέρας και εκείνη είχε ξαπλώσει στην κουζίνα, όταν ξαφνικά είδε έναν άνδρα να μπαίνει από την πόρτα: «Ήμουν ξαπλωμένη. Βλέπω ότι η πόρτα ανοίγει. Είχε ξαναέρθει αυτός. Τρελάθηκα», δήλωσε αποκαλύπτοντας ότι ο συγκεκριμένος δράστης είχε μπει ξανά στο σπίτι της και έψαχνε για χρήματα και χρυσαφικά.

Ο δράστης όμως επιτέθηκε στην ηλικιωμένη γυναίκα χτυπώντας την με ένα ξύλο στο πρόσωπο. Τότε η 87χρονη άρπαξε το αεροβόλο που είχε στο σπίτι της και τον πυροβόλισε. Αμέσως μετά την επίθεση, ο δράστης εξαφανίστηκε και η 87χρονη κάλεσε την αστυνομία.

Ο άνδρας έχει συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της ηλικιωμένης για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης. «Ας πάω φυλακή», καταθέτει η ηλικιωμένη, «θα το τραβήξω και αυτό. Έχω περάσει πάρα πολλά».



Ειδήσεις σήμερα:

Αποφυλακίζεται με όρους ο Νίκος Παλαιοκώστας - Αυτό είναι το σκεπτικό της απόφασης

Στους Μπέντζαμιν Λιστ και Ντέιβιντ ΜακΜίλαν το φετινό Νόμπελ Χημείας

Γιαγιά 102 ετών έκανε την 2η δόση του εμβολίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης