«Elvira»: H Αμερικανίδα «βασίλισσα του σκότους» αποκάλυψε ότι έχει σχέση 19 χρόνια με γυναίκα!

«Elvira»: H Αμερικανίδα «βασίλισσα του σκότους» αποκάλυψε ότι έχει σχέση 19 χρόνια με γυναίκα!

Αποκαλύψεις-βόμβα περιλαμβάνει η αυτοβιογραφία της Κασσάντρα Πίτερσον, της ηθοποιού που έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσα από τη σέξι, μακάβρια και αστεία περσόνα που δημιούργησε

elvira
Αποκαλύψεις-βόμβα περιλαμβάνει η αυτοβιογραφία της Κασσάντρα Πίτερσον, της ηθοποιού που έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσα από τη σέξι, μακάβρια και αστεία περσόνα που δημιούργησε, ονόματι «Elvira».

Στο βιβλίο με τίτλο «Yours Cruelly, Elvira: Memoirs of the Mistress of the Dark» που κυκλοφόρησε την περασμένη Τρίτη, η 70χρονη σήμερα Πίτερσον γράφει την ιστορία της ζωής της, μαζί με μυστικά προσωπικής φύσης, σύμφωνα με την New York Daily News. Στις σελίδες της αυτοβιογραφίας ξετυλίγεται το κουβάρι της ζωής της Πίτερσον, με όλα τα γεγονότα σταθμούς που τη σημάδεψαν: Ένα σοβαρό ατύχημα με εγκαύματα που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή της όταν ήταν 18 μηνών, την ημέρα που έφυγε από το σπίτι της στο Κάνσας στα 14 της και το ξεκίνημα της καριέρας της στο Λας Βέγκας τρία χρόνια αργότερα.



Αυτή τη χρονιά, η Πίτερσον γιορτάζει την 40η επέτειο της «Elvira», της πολυαγαπημένης horror hostess, δηλαδή παρουσιάστριας προγραμμάτων που περιλαμβάνουν ταινίες τρόμου ή B movies χαμηλού μπάτζετ στην τηλεόραση και το Ιντερνετ. Η «Elvira» με το γκόθικ και σέξι στιλ της, το αβυσσαλέο ντεκολτέ και τα κάπως σόκιν αστεία της (τύπου Μέι Γουέστ) κατάφερε να κατακτήσει τις καρδιές των Αμερικανών, ακόμα και εκείνων που δεν τρέφουν ιδιαίτερη αδυναμία στα φιλμ τρόμου και στην συγκεκριμένη αισθητική.

Παρά το γεγονός ότι η «Elvira» αποτελεί μια παγκοσμίως αναγνωρίσιμη φιγούρα, υπάρχουν πράγματα που μέχρι σήμερα αγνοούσαν ακόμα και οι Αμερικανοί σκληροπυρηνικοί φαν της. Όπως π.χ. ότι η Πίτερσον, η γυναίκα πίσω από το γκόθικ προσωπείο, διατηρεί σχέση με γυναίκα τα τελευταία 19 χρόνια. Η 70χρονη έκανε την αποκάλυψη στην αυτοβιογραφία της, με το coming out της να κάνει σήμερα τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ και να σχολιάζεται εκτενώς από τους φαν της στα social media.



Σύμφωνα με όσα γράφει η Πίτερσον στο βιβλίο, η γυναίκα της ζωής της είναι η πρώην προσωπική της γυμνάστρια, στην οποία αναφέρεται ως «T».

«Το να κρατάς μυστικά σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα. Χαίρομαι που επιτέλους το αποκάλυψα στον κόσμο. Υπάρχουν φυσικά στιγμές που ανησυχώ, που σκέφτομαι ότι θα χάσω τους φαν μου και ότι δεν θα μπορώ πια να δουλέψω. Αυτό είναι γελοίο σαν σκέψη, όμως έχω γκέι φίλους που όταν έκαναν coming out αυτό επηρέασε τη δουλειά τους, τη ζωή τους και τις σχέσεις τους. Δεν είναι λοιπόν παράλογο να ανησυχώ. Από την άλλη μεριά, είναι εξαντλητικό να κρατάς μυστικά. Σου απομυζεί όλη την ενέργεια», δήλωσε η 70χρονη στο The Orange County Register, σχολιάζοντας την μεγάλη απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της.


Κλείσιμο
Σύμφωνα με το The Advocate, η Πίτερσον γράφει στο βιβλίο της ότι γνώρισε την αγαπημένη της στο γυμναστήριο Gold’s Gym στο Χόλιγουντ, και η σχέση τους ξεκίνησε ως φιλική. «Συχνά, όταν έκανα ζέσταμα στον διάδρομο πριν τη γυμναστική μου, πρόσεχα έναν συγκεκριμένο γυμναστή, μαυρισμένο, μυώδη μα τατουάζ, που περιφερόταν στο γυμναστήριο με ένα καπελάκι κατεβασμένο και με τα μακριά καστανά μαλλιά του να καλύπτουν σχεδόν τα μάτια του. Με το σκοτεινό και επιβλητικό παρουσιαστικό του, εξέπεμπε τόσο έντονη ενέργεια που, όταν περπατούσε στον τεράστιο χώρο τραβούσε σαν μαγνήτης όλα τα βλέματα».




Όταν όμως η Πίτερσον και η «Τ» συναντήθηκαν τελικά από κοντά στη γυναικεία τουαλέτα, τότε η «Elvira» κατάλαβε ότι το «άγριο αγόρι» ήταν τελικά «άγριο κορίτσι».

Για αρκετό καιρό οι δυο γυναίκες έκαναν φιλική παρέα, όμως η σχέση τους πήρε άλλη τροπή όταν η Πίτερσον πήρε τελικά διαζύγιο από τον μάνατζέρ της Μαρκ Πίρσον, και οι δυο φίλες βρέθηκαν να συγκατοικούν. Η «Τ» είχε επίσης χωρίσει, είχε περάσει λίγο καιρό σε κέντρο απεξάρτησης και η Πίτερσον προσπάθησε να τη στηρίξει. Μια βραδιά που είχαν πάει μαζί στο σινεμά, η ηθοποιός αισθάνθηκε ξαφνικά την επιθυμία να φιλήσει τη φίλη της και προσωπική της γυμνάστρια. «Αιφνιδιάστηκα από αυτό το συναίσθημα. Τι στην ευχή έκανα; Ποτέ πριν δεν είχα νιώσει ενδιαφέρον για μια γυναίκα που ν;α ξεφεύγει από το φιλικό επίπεδο. Ένιωσα τόσο μπερδεμένη! Δεν ήμουν εγώ αυτή! Δεν μπορούσα να καταλάβω πώς ήμασταν τόσα χρόνια φίλες και δεν είχα προσέξει ποτέ τη χημεία μας», γράφει στο βιβλίο η 70χρονη, και συμπληρώνει... «σύντομα ανακάλυψα ότι ο τρόπος που συνδεόμασταν σεξουαλικά ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για μένα».



Σήμερα, 19 χρόνια μετά, η Πίτερσον λέει ότι, για πρώτη φορά στη ζωή της, είναι με κάποιο άτομο που την κάνει να νιώθει ασφαλής και την περιβάλλει με πραγματική αγάπη.

elviraa


Ειδήσεις σήμερα:


Βάρκιζα: Σε κατάσταση σοκ το κοριτσάκι που «ξέχασαν» μόνο του μέσα σε σχολικό λεωφορείο για 4 ώρες

Γκάμπι Πετίτο: Tο θρίλερ της Καρολάιν επαναλαμβάνεται... στις ΗΠΑ και απασχολεί τους πάντες

Κορωνοϊός: Βόρεια Ελλάδα και σχολεία έχουν σημάνει συναγερμό σε κυβέρνηση και ειδικούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης