Λάρισα: Δολοφόνησε τη γυναίκα του μέσα σε ταβέρνα - Ήρθε από την Αθήνα και την σκότωσε, λέει ο πρόεδρος Σωτηρίτσας στο protothema.gr

Λάρισα: Δολοφόνησε τη γυναίκα του μέσα σε ταβέρνα - Ήρθε από την Αθήνα και την σκότωσε, λέει ο πρόεδρος Σωτηρίτσας στο protothema.gr

Οκτώ πυροβολισμούς δέχθηκε το θύμα - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης - Τι δηλώνει ο πρόεδρος της Σωτηρίτσας στο protothema.gr

larisa_dolofonia_art2
Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με τις δολοφονίες γυναικών από τους συντρόφους τους, που αποτελούν πια καθημερινό φαινόμενο στην ελληνική κοινωνία! Ακόμη ένα άγριο έγκλημα έγινε σήμερα σε παραλιακή περιοχή της Λάρισας.

Μπροστά σε δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες, ένας 54χρονος εισέβαλε οπλισμένος στην ταβέρνα του αδελφού της συζύγου του στην περιοχή Σωτηρίτσα της Λάρισας και πυροβόλησε εν ψυχρώ οκτώ φορές την 43χρονη γυναίκα η οποία εργαζόταν εκεί, σκοτώνοντάς την ακαριαία!
larisa-fonos__2_
larisa-fonos__1_

Ο συζυγοκτόνος επιχείρησε να διαφύγει, αλλά ακινητοποιήθηκε και αφοπλίστηκε. Στην ταβέρνα κλήθηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Λάρισας. Το κίνητρο του νέου εγκλήματος δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠε αυτή την στιγμή, η Αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις από μάρτυρες. Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις και γίνεται προσπάθεια ώστε να ληφθούν όλες οι πληροφορίες για την αιτία που οδήγησε στη δολοφονία της 43χρονης γυναίκας.

Μόλις ολοκληρωθεί η δικογραφία με κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Την ίδια ώρα, σοκάρουν τα στοιχεία της δολοφονίας της 43χρονης γυναίκας.

Κλείσιμο
Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο πρόεδρος Σωτηρίτσας Βασίλης Λέτσιος, η 43χρονη εδώ και 4 με 5 μήνες είχε επιστρέψει στο χωριό της προκειμένου να βοηθήσει στην επιχείρηση του αδελφού της ο οποίος μετά από περιπέτεια με την υγεία βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης:

«Αυτός δεν ήταν εδώ, ήρθε από την Αθήνα και την σκότωσε. Τι να πω, τα έχουμε χαμένα. Η κοπέλα ήταν από το χωριό και είχε παντρευτεί αυτόν από την Αθήνα και ζούσαν εκεί. Εδώ και λίγους μήνες όμως επειδή ο αδελφός της ήταν βαριά άρρωστος, είχε έρθει στη Σωτηρίτσα και βοηθούσε στην ταβέρνα του. Τώρα τι προβλήματα είχαν μεταξύ τους κανένας μας δεν ξέρει.

»Αυτό που έμαθα είναι πως ήρθε από την Αθήνα και την σκότωσε μέσα στο μαγαζί του αδελφού της. Η κοπέλα ήταν 43 ετών, εκείνος μεγαλύτερός της. Ήταν πολλά χρόνια παντρεμένοι γιατί τα παιδιά τους είναι κοντά στα 20. Η κοπέλα πρέπει να ήταν εδώ τουλάχιστον 4 με 5 μήνες».

Οι φωτογραφίες είναι από το larissanet.gr.

Ειδήσεις σήμερα:

Δάφνη: Στον ανακριτή σήμερα ο συζυγοκτόνος - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την κατάθεσή του

Επιχείρηση «Ελευθερία»: «Φουλάρουν» οι εμβολιασμοί μετά τον Δεκαπενταύγουστο - Ποιοι θα κάνουν τρίτη δόση

Καιρός: Έβδομη μέρα καύσωνα - 45άρια και σήμερα - Ποιες περιοχές θα «ψηθούν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης