Με μια συντονισμένη επιχείρηση το Λιμενικό σώμα έβαλε τέλος σε κορωνοπάρτιπου είχε στηθεί σε θαλαμηγό τα ξημερώματα, η οποία είχε δέσει μέσα στον κόλπο της Ψαρούς στη Μύκονο.
Η παράνομη συγκέντρωση ξεκίνησε μετά τα μεσάνυχτα και συμμετείχαν σύμφωνα με πληροφορίες 30 ή και περισσότερα άτομα τα οποία διασκέδαζαν ο ένας πάνω στον άλλο, στο μήκους τριάντα πέντε μέτρων σκάφος.
Ο θόρυβος της μουσικής και οι φωνές τους αναστάτωσαν την ηρεμία του πιο απάνεμου κόλπου και πιθανότατα αυτούς που κοιμόντουσαν σε βίλεςοι οποίοι σύμφωνα με τα όσα ακούγονται ειδοποίησαν το Λιμενικό.
Στην έφοδο που ακολούθησε μετά από λίγη ώρα οι άνδρες του Σώματος επέβαλαν τα ανάλογα πρόστιμα, δηλαδή από 1.000 ευρώ σε κάθε έναν από τους 26 συμμετέχοντες συμπεριλαμβανομένου και του καπετάνιου της θαλαμηγού.
Αντίθετα πολύ πιο μεγάλο, δηλαδή 50.000 ευρώ ήταν το πρόστιμο για τον ιδιοκτήτη του σκάφους από την Τουρκία που έφερε αμερικανική σημαία, με την προειδοποίηση ότι αν επαναληφθεί τέτοια κορωνομάζωξη θα είναι τετραπλάσιο, δηλαδή 200.000 ευρώ.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.