Οργίασαν μέσα στο Σαββατοκύριακο οι παρανομούντες διοργανωτές των πάρτι σε βίλες και πολυτελή γιοτ στη Μύκονο.
Κάτω απο τη μύτη των Αστυνομικών και Λιμενικών Αρχών, πραγματοποίησαν εκδηλώσεις με έως και 200 καλεσμένους, αδιαφορώντας τόσο για τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα και τα πρόστιμα ,όσο και για τον κίνδυνο μετάδοσης της νόσου Covid-19, σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη χρονική περίοδο, με τη Μύκονο να βρίσκεται «στο κόκκινο» από την έξαρση των κρουσμάτων.
Στο βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr, βλέπετε δεκάδες κόσμου να συνωστίζονται σε πολυτελές γιοτ και αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι πώς δεν έγιναν αντιληπτοί απο τις Λιμενικές Αρχές του νησιού. Τοπικοί παράγοντες ανησυχούν οτι το φαινόμενο με τα παράνομα πάρτι, σε σκάφη και βίλες, θα ενταθεί παρόλο που σήμερα μπαίνει «τέλος» στα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα που ίσχυαν στο νησί .
Οι τουρίστες τα επιλέγουν, διότι δεν υπάρχουν περιορισμοί, ούτε ελεγχοι, οι οποίοι αναμένονται να είναι ιδιαίτερα αυστηροί από δω και στο εξής στα μαγαζιά του νησιού.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.