Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην Καισαριανή: Σεσημασμένο το δίδυμο των κακοποιών

Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην Καισαριανή: Σεσημασμένο το δίδυμο των κακοποιών

Πυροβόλησαν τραυματίζοντας έναν πολίτη - Οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί σε κάμερες ασφαλείας - Eχουν διαπράξει και άλλες ληστείες σε μίνι μάρκετ της Αττικής

listeia_supermarket_art
Στο κυνήγι των δύο ληστών με τις κουκούλες που χθες το απόγευμα, μπούκαραν σε σούπερ μάρκετ στην Καισαριανή, άδειασαν τα τρία ταμεία και φεύγοντας πυροβόλησαν τραυματίζοντας έναν πολίτη ελαφρά στο πόδι, έχουν ριχτεί οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Πρόκειται, λένε οι πληροφορίες, για ένα δίδυμο σεσημασμένων κακοποιών που δεν διστάζουν να βγάλουν πιστόλι και να πυροβολήσουν προκειμένου να την κοπανήσουν, ενώ φέρεται να έχουν διαπράξει και άλλες ληστείες σε μίνι μάρκετ της Αττικής.

Το βίντεο που έχει καταγράψει καρέ - καρέ την εισβολή στο χώρο και τις κινήσεις τους, έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών, ωστόσο το γεγονός οτι το ντουέτο είχε καμουφλάρει τα χαρακτηριστικά του με full face κουκούλες κάνει πιο δύσκολο το έργο των αναλυτών.

Εκτός από τις μαρτυρίες και το βίντεο από το κατάστημα, οι αστυνομικοί ψάχνουν και κάμερες της περιοχής για να βρουν το δρομολόγιο των δραστών.

Παράλληλα, έχουν βάλει στο μικροσκόπιο παρόμοιες ληστείες που έχουν διαπραχθεί τους τελευταίους μήνες και μέσα από το modus operandi, προσπαθούν να βρουν κοινά χαρακτηριστικά σε μια προσπάθεια να ταυτοποιήσουν τους δυο ληστές και να τους περάσουν χειροπέδες. 

kaisariani__1_
kaisariani__6_
kaisariani__9_
kaisariani__8_
kaisariani__7_
kaisariani__3_
kaisariani__4_
kaisariani__2_
kaisariani__5_



Ειδήσεις σήμερα

Σοκ από την αύξηση των κρουσμάτων: Επιστρέφει η μάσκα παντού

Ε
πιστροφή σε μέτρα και πρόστιμα: Nύχτα και νεολαία τρομάζουν για 4ο σκληρό κύμα της πανδημίας

Περού: Χωρίς αρχηγό κράτους έναν μήνα μετά την ψηφοφορία των προεδρικών εκλογών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης