Ελεύθερη, με προφορική εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε η ηλικιωμένη που είχε συλληφθεί κατηγορούμενη ότι αφαίρεσε φιαλίδιο εμβολίου της Pfizer από το Κέντρο Υγείας του Ευόσμου.
Νωριτερα, η ίδια αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, από αστυνομικούς του τμήματος Κορδελιού – Ευόσμου στο νοσοκομείο για εξετάσεις.
Η ηλικιωμένη υποστήριξε στους αστυνομικούςότι πήρε για ενθύμιο το φιαλίδιο.
Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, όταν γιατροί και νοσηλευτές διαπίστωσαν ότι ένα φιαλίδιο με έξι δόσεις του εμβολίου της Pfizer δεν βρισκόταν στη θέση του.
Η Διευθύντρια του εμβολιαστικού κέντρου κατήγγειλε άμεσα το περιστατικό στην Αστυνομία και κινήθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες.
Ξέρετε εκείνη τη στιγμή που ψάχνετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων και αναρωτιέστε "μήπως προτιμά άλλο χρώμα; Μήπως έχει ήδη αυτό το μοντέλο; Μήπως του αρέσει κάτι τελείως διαφορετικό;" Φέτος, υπάρχει μια λύση που κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις... περιττές!