Mια οικογενειακή τραγωδία κρύβεται πίσω από την αυτοχειρία ενός πατέρα, στο χωριό Ελαιοχώρι της Καβάλας. Ο ήλικιωμένος άντρας έβαλε τέλος στη ζωή του μετά τον θάνατο της γυναίκας του και του γιου του, οι οποίοι νόσησαν από κορωνοϊό. Μάλιστα, ο γιος του ήταν ιερομόναχος σε μοναστήρι της Χαλκιδικής και μάνα και γιος πέθαναν, σύμφωνα με πληροφορίες, με διαφορά λίγων μηνών.
Οι κάτοικοι στο χωριό Ελαιοχώρι της Καβάλας έχουν σοκαριστεί απο την αυτοκτονία του συγχωριανού τους, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος με σκοινί μέσα στο σπίτι του από την κόρη του. Μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για την οικογένεια του αυτόχειρα. Όσοι τους γνώριζαν λένε ότι «έθαψε γυναίκα και γιο και μετά λύγισε και ο ίδιος». Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό τέλος αυτών των ανθρώπων.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV