Εξοργισμένη η ταξιδιώτισσα για Σαντορίνη που έγινε viral: «Θα φοράω ό,τι θέλω, εργάζομαι σκληρά»

Εξοργισμένη η ταξιδιώτισσα για Σαντορίνη που έγινε viral: «Θα φοράω ό,τι θέλω, εργάζομαι σκληρά»

Πολλά ήταν τα σεξιστικά σχόλια

Screenshot_2021-06-08_at_11_59_01_PM
Ενοχλημένη και εκνευρισμένη είναι η Τατιάνα Σαββίδου, η γυναίκα που άθελα της έγινε viral όταν ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ την έβγαλε να μιλήσει ζωντανά στην εκπομπή «Σήμερα».

Όπως λέει η ίδια, ύστερα από τη συνέντευξη, δέχτηκε προσβολές και σεξιστικά σχόλια, γι’ αυτό και σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά του καναλιού.

Όλα άρχισαν την περασμένη εβδομάδα, όταν η πρωινή ενημερωτική εκπομπή έκανε ρεπορτάζ στο λιμάνι του Πειραιά για τους ταξιδιώτες στα ελληνικά νησιά.

Ο ΜΕΤΡ του είδους Γιώργος Τσελίκας "ΣΤΟΧΕΥΕΙ" ξανθιά στο λιμάνι του Πειραιά!!


Ο ρεπόρτερ, Γιώργος Τσελίκας, ενώ βρισκόταν στον αέρα εντόπισε μια νεαρή ταξιδιώτισσα λέγοντας, «κάτι βλέπω, για να πάω από εκεί να το τσακώσω» τη στιγμή που εκείνη επιβιβαζόταν στο πλοίο της γραμμής για Σαντορίνη μαζί με τον πατέρα της.

Κλείσιμο
Η ίδια λίγη ώρα αργότερα δέχτηκε στα κοινωνικά δίκτυα πολλά σεξιστικά σχόλια, με ορισμένους κακεντρεχείς να λένε πως πηγαίνει στη Σαντορίνη για να δουλέψει ως «συνοδός πολυτελείας».

Η ταραχή της ήταν μεγάλη και η κοπέλα ενοχλημένη αδυνατεί να καταλάβει γιατί συνέβη όλο αυτό. Πήγαινε στη Σαντορίνη για να δουλέψει σεζόν.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε όλο αυτό. Επειδή φορούσα ένα κοντό φόρεμα; Ας μας πούνε πού αρχίζει και πού τελειώνει ο ρατσισμός, τι είναι σεξισμός και τι σεξουαλική παρενόχληση. Θα φοράω ό,τι θέλω χωρίς να δώσω αναφορά σε κανέναν. Βρίσκομαι στη Σαντορίνη για να δουλέψω σε μαγαζιά, εργάζομαι σκληρά και κάνω 12ωρα μεροκάματα, μακριά από το σπίτι μου και σε δύσκολες συνθήκες, όπως κάνουν πολλά κορίτσια και αγόρια στην ηλικία μου», αναφέρει χαρακτηριστικά στην «Espresso». 

Ειδήσεις σήμερα 

Έκτακτη συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων: Αποφασίζουν για μουσική και απαγόρευση κυκλοφορίας 

Μύκονος: Απόβαση Αιγύπτιων κροίσων και πόλεμος για τα σπίτια του Μαρινόπουλου και Γαβαλά 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Όταν σηκώθηκα είδα τη γυναίκα μου μπρούμυτα στο κρεβάτι, ακίνητη» 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης