Θέμης Αδαμαντίδης: Ξεκινά live σε νυχτερινό κέντρο στις 18 Ιουνίου! - «Έχουμε εξωτερικό χώρο με γκαζόν» λέει ο επιχειρηματίας

Θέμης Αδαμαντίδης: Ξεκινά live σε νυχτερινό κέντρο στις 18 Ιουνίου! - «Έχουμε εξωτερικό χώρο με γκαζόν» λέει ο επιχειρηματίας

Ωστόσο ακόμη δεν έχουν γίνει οι επίσημες ανακοινώσεις από κυβέρνηση και ειδικούς

adamantidis345
Αν και η εβδομάδα θεωρείται κρίσιμη για κυβέρνηση και ομάδα εμπειρογνωμόνων, που θα κληθούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις και την άρση των επιδημιολογικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ, όπως είναι το νυχτερινό ωράριο κυκλοφορίας, η απαγόρευση της νυχτερινής διασκέδασης κ.α, κέντρο των βορείων προαστίων ανακοίνωσε σήμερα την πρεμιέρα του για την Παρασκευή 18 Ιουνίου.

 Ήδη οι πρώτες αφίσες με τον Θέμη Αδαμαντίδη που θα ηγείται του σχήματος έχουν ήδη αναρτηθεί στα social media του τραγουδιστή και του νυχτερινού κέντρου, ενώ έχουν τοποθετηθεί και στους χώρους του καταστήματος στη Νέα Ερυθραία προκαλώντας έκπληξη.  

Ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις και με άλλα ονόματα του λαϊκού πενταγράμμου, προκειμένου να δημιουργήσει ένα σχήμα που στόχο θα έχει την διασκέδαση.  

Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο Νίκος Σπυρίδων επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου Εμπατή north τα πάντα είναι σχεδόν έτοιμα: «Αυτό που ξέρω είναι πως στο τέλος της εβδομάδας ή αρχές της άλλης θα γίνουν κάποιες ανακοινώσεις που θα αφορούν και τη νυχτερινή διασκέδαση. Ειδικά για μαγαζιά με ζωντανή μουσική και DJ, αλλά σε πρώτη φάση που διαθέτουν εξωτερικό χώρο, όπου όλοι θα είναι καθιστοί. Πιστεύω πως αν δεν δοθεί το ελεύθερο για 18 του μήνα, που είναι και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σίγουρα θα πάμε στις 25 Ιουνίου. Εμείς διαθέτουμε μεγάλο εξωτερικό χώρο με γκαζόν. Ήδη κι άλλα μαγαζιά σιγά σιγά ετοιμάζονται. Βλέπω ν ανοίγουμε, υπάρχει και μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο που επικοινωνεί συνέχεια μαζί μας και ρωτάει για την πρεμιέρα. Ν ανοίξουμε γιατί έχουμε τρελαθεί εμείς είμαστε κλειστά 16 μήνες δεν αντέχουμε άλλο».  



Ειδήσεις σήμερα: 

Εφραίμ: Σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου

Καιρός: Ειδικοί του meteo εξηγούν γιατί θα υπάρξουν χαλαζοπτώσεις τέτοια εποχή 

Οι νέες οδηγίες του CDC για όσους έχουν εμβολιαστεί και έρθουν σε επαφή με κρούσμα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης