Σέρρες: Στη φυλακή φυγόποινος με καταδίκη για απάτη και υπεξαίρεση

Σέρρες: Στη φυλακή φυγόποινος με καταδίκη για απάτη και υπεξαίρεση

Του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών και τριών μηνών - Συλλήψεις φυγόποινων στη χώρα

gnab8ewh1oecfr1suwvu
Εντολή για τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα έδωσε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Σερρών για έναν φυγόποινο Έλληνα που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου στον Προμαχώνα. Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για υπεξαίρεση και απάτη, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών και τριών μηνών.

Συνέλαβαν φυγόποινους σε όλη τη χώρα

Φθιώτιδα: Στην φυλακή οδηγήθηκε με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας ένας Έλληνας που συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Καμένων Βούρλων, καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 24 μηνών για κλοπή, απόπειρα κλοπής και αντίσταση.

Σαντορίνη: Τα ξημερώματα της Τετάρτης συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Θήρας ένας 40χρονος αλλοδαπός που βρισκόταν παράνομα στη χώρα, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, με την οποία του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων μηνών.

Λάρισα: Από αστυνομικούς της Ασφάλειας συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης ένας Έλληνας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, με ποινή φυλάκισης 15 μηνών.

Λαμία: Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για κλοπή.

Πύργος: Καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου για απόπειρα εκβίασης, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών, εκκρεμούσε σε βάρος ενός Έλληνα που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Ειδήσεις σήμερα 

Νίκος Καρανίκας: Είμαι ο «σκάουτερ» του Αλέξη Τσίπρα, εγώ τον ανακάλυψα!

Τραγωδία στα Μάλγαρα: Θρήνος στην τοπική κοινωνία από τον θάνατο του μόλις 18μηνων βρέφους

Καιρός: Γενικά αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας - Δείτε πού θα βρέξει το απόγευμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης