«Άνοιξαν» οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις - Όπου φύγει… φύγει για νησιά και εξοχικά οι Έλληνες
Απίστευτο μποτιλιάρισμα στα διόδια στις εξόδους από Αττική - Αλαλούμ στο λιμάνι του Πειραιά - Πολλοί ταξιδιώτες «ξέχασαν» το τεστ κορωνοϊού - Δείτε φωτογραφίες
Το γεγονός ότι η απελευθέρωση των μετακινήσεων «έπεσε» Παρασκευή, οδήγησε πολλούς πολίτες να φύγουν για τριήμερο μετά τη δουλειά τους εκτός Αττικής.
Απίστευτο μποτιλιάρισμα παρατηρείται εδώ και λίγη ώρα στην Εθνική οδό στο ρεύμα προς Λαμία:
Αλαλούμ στο λιμάνι του Πειραιά: Πολλοί ταξιδιώτες «ξέχασαν» το τεστ κορωνοϊού
Την ίδια ώρα χάος επικρατεί στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που «μπλοκάρονται» επειδή δεν έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τον κορωνοϊό.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που τρέχουν να βρουν rapid testτην τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα στα γύρω φαρμακεία να γίνεται χαμός.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.