Λευκάδα: «Κυνηγός» μετάλλων εισέβαλε σε αγρόκτημα

Λευκάδα: «Κυνηγός» μετάλλων εισέβαλε σε αγρόκτημα

Ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και τα κλεμμένα αντικείμενα - Εξιχνιάστηκε κλοπή από σπίτι στην Καλαμάτα

peripoliko_arxeio
Με τη λεία του στην κατοχή του συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας Έλληνας στη Λευκάδα, λίγες ώρες μετά την εισβολή του στο ιδιόκτητο αγρόκτημα μιας γυναίκας σε περιοχή του νησιού, από το οποίο έκλεψε διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, το πρωί της Μ. Τρίτης.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, ο δράστης ταυτοποιήθηκε, αναζητήθηκε και συνελήφθη, ενώ τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του αγροκτήματος. Στην συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας ο οποίος του άσκησε δίωξη για κλοπή και τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

Εξιχνιάστηκε κλοπή από σπίτι στην Καλαμάτα

Στο πλαίσιο εκτεταμένης επιχείρησης που διενεργήθηκε από την Ασφάλεια Καλαμάτας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, εντοπίστηκε ο δράστης της κλοπής που έγινε από τις 24 ως και τις 31 Μαρτίου σε ένα σπίτι σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας.

Πρόκειται για έναν 25χρονο Έλληνα που είχε στην κατοχή του μέρος των κλεμμένων αντικειμένων τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.


Ειδήσεις σήμερα:

Στα 2.435 τα νέα κρούσματα - 817 οι διασωληνωμένοι, 73 θάνατοι


Spotify: Νέα λίστα με τα τραγούδια του… εμβολιασμού


Κυριαρχεί η βρετανική μετάλλαξη σε ποσοστό 66,69%
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης