Spotify: Νέα λίστα με τα τραγούδια του… εμβολιασμού

Spotify: Νέα λίστα με τα τραγούδια του… εμβολιασμού

Οι υπεύθυνοι του Spotify διαπίστωσαν ότι υπήρξε ζήτηση τραγουδιών με θέμα τα εμβόλια – Ποια τραγούδια συστήνει η πλατφόρμα για τις γιορτές των εμβολιασμών

spotify_
Αυξημένη ζήτηση για τραγούδια με θέμα τα εμβόλια διαπίστωσαν οι υπεύθυνοι του Spotify, μετά την έναρξη του προγράμματος των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού.

Πρόσφατα, η υπηρεσία ψηφιακής μουσικής δημοσίευσε μία νέα επιμελημένη playlist που φέρει τον τίτλο «Vaccine Songs» (Τραγούδια Εμβολίου), για ακροατές που θέλουν να γιορτάσουν τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού.

«Από την 1η Ιανουαρίου οι θαυμαστές του Spotify δημιούργησαν περισσότερες από 7.700 playlists παγκοσμίως», αναφέρει η υπηρεσία streaming σε ανακοίνωση, στην οποία σημειώνεται ότι υπήρξε αύξηση, μέσα σε 90 μέρες, 350% στη δημιουργία playlists που συνδέονται με το εμβόλιο κατά της Covid-19 από θαυμαστές.

Με βάση τα τραγούδια που έχουν επιλέξει διαφαίνεται ότι η αισιοδοξία, ο ενθουσιασμός και το χιούμορ είναι τα κεντρικά θέματα στις λίστες, διευκρινίζεται. Η λίστα περιλαμβάνει ένα σύνδεσμο στο Get Vaccine Answers, που παρέχει σημαντικές πληροφορίες για τον εμβολιασμό κατά της Covid-19.

Μεταξύ άλλων η λίστα περιλαμβάνει τα τραγούδια «The Cure» (Η Θεραπεία) της Lady Gaga, «Feeling Good» της Νίνα Σιμόν, «How to save a life» (Πως να σώσεις μια ζωή) του συγκροτήματος The Fray, «Waiting on the world to change» (Περιμένοντας τον κόσμο να αλλάξει) του Τζον Μάγιερ, «Do it» (Κάντο) των Chloe x Halle.

Ειδήσεις σήμερα:

Ζητούσε από τους ίδιους να βρουν... ποιοι τον χτύπησαν: Τι ισχυρίζονται οι συγκατηγορούμενοι του Φουρθιώτη


Χάρτης ECDC: Στο «πράσινο» η Ελλάδα στον δείκτη θετικότητας για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα



Ξεμπλοκάρει το μετρό της Θεσσαλονίκης: Με απόφαση ΣτΕ φεύγουν τα αρχαία από τον σταθμό Βενιζέλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης