Μαντζουράνης: Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα οι διαρροές για «διάλογο» με τον Μιωνή
«Θα καταθέσω ενόρκως στην αρμόδια κ. Ανακρίτρια, ενώ παράλληλα επιφυλάσσομαι να προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων μου» τόνισε ο κ. Μαντζουράνης
«Διαρροές σε συγκεκριμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εμφανίζουν ένα φερόμενο «διάλογο» μεταξύ εμού και του κ. Σάμπυ Μιωνή, ο οποίος – κατά τα δημοσιεύματα – κατατέθηκε στην Ανακρίτρια – Αρεοπαγίτη κ. Αλεβιζοπούλου, πλην όμως δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας, θα καταθέσω ενόρκως στην αρμόδια κ. Ανακρίτρια, ενώ παράλληλα επιφυλάσσομαι να προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων μου».
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.