Έγκλημα στην Κυπαρισσία: «Θα επιστρέψω με όπλο!» είχε απειλήσει ο 72χρονος τον υπάλληλο στην Κυπαρισσία - Πώς έγινε το φονικό

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: «Θα επιστρέψω με όπλο!» είχε απειλήσει ο 72χρονος τον υπάλληλο στην Κυπαρισσία - Πώς έγινε το φονικό

Δείτε βίντεο με τον δολοφόνο να μπαίνει στο κατάστημα κραδαίνοντας το περίστροφό του - Σκότωσε τον 39χρονο για έναν λογαριασμό €170!

kyparisia
Την ώρα που η Κυπαρισσία πενθεί και παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στη δολοφονία του 39χρονου Κωνσταντίνου Καρυτινού ιδιοκτήτη του καταστήματος «Γερμανός» μπροστά στα έντρομα μάτια δυο υπαλλήλων του, ο 72χρονος συνταξιούχος λαχειοπώλης δράστης του εγκλήματος θα οδηγηθεί σε λίγες ώρες ενώπιον του εισαγγελέα πρωτοδικών Κυπαρισσίας προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την αποτρόπαια πράξη του.

Σε βάρος του 72χρονου σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία βαρύνεται με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς έκτος από το περίστροφο του εγκλήματος, στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, ένα κυνηγετικό όπλο, ένα περίστροφο, 141 φυσίγγια πυροβόλου όπλου και 97 φυσίγγια κυνηγητικού όπλου.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες αλλά και τα στοιχεία που είδαν το φως αναφορικά με τα αίτια που έστειλαν στο θάνατο τον 39χρονο Κωνσταντίνο Καρυτινό πατέρα ενός παιδιού μόλις 1,5 έτους, όλα συνέβησαν για έναν λογαριασμό κινητής τηλεφωνία της τάξεως των 170 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα ήταν κοντά στις 12 το μεσημέρι όταν ο 72χρονος κουστουμαρισμένος και κρατώντας τον λογαριασμό στο χέρι αποφάσισε να επισκεφτεί το κατάστημα επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου με σκοπό να παραπονεθεί για το ληξιπρόθεσμο ποσό το όποιο θεωρούσε πως ήταν υπερβολικό για την χρήση που είχε κάνει. Στο κατάστημα εκείνη την ώρα βρίσκονταν ο άτυχος 39χρονος και οι δυο γυναίκες υπάλληλοι του, ενώ έξω υπήρχαν κι άλλα άτομα που ήθελαν να εξυπηρετηθούν.

Βίντεο ντοκουμέντο για το έγκλημα στην Κυπαρισσία

Κλείσιμο
Μια από τις υπαλλήλους προσπάθησε με ευγενικό τρόπο να του εξηγήσει πώς προέκυψε το συγκεκριμένο πόσο με τον δράστη όχι μόνο να μην θέλει να καταλάβει και να πληρώσει τον λογαριασμό του, αλλά να είναι και ιδιαίτερα επιθετικός. Τότε επενέβη ο ιδιοκτήτης ο οποίος μάταια προσπαθούσε να τον ηρεμήσει. Ο 72χρονος αφού δεν πήρε τις απαντήσεις που ήθελε, τότε με απειλητικό τρόπο είπε στον άτυχο ιδιοκτήτη πως εάν δεν διευθετηθεί το θέμα του θα φύγει από το μαγαζί και θα επιστρέψει με το όπλο. Ο νεαρός άνδρας όχι μόνο δεν έδωσε σημασία στις απειλές αλλά συνέχισε κανονικά την δουλειά του.

Μισή ώρα μετά ο 72χρονος επέστρεψε και σύμφωνα με το βιντεοσκοπημένο υλικό, που κατέγραψε κρυφή κάμερα διπλανού καταστήματος και παρουσίασε αποκλειστικά το δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ, φαίνονται ξεκάθαρα οι κινήσεις του τόσο την ώρα που καταφθάνει με το ταξί και μπαίνει μέσα στο κατάστημα, όσο και την ώρα που βγαίνει με το περίστροφο στο χέρι ενώ έχει τελέσει την απειλή του. Η κάμερα έχει καταγράψει επίσης και την στιγμή της μεταφοράς του Κωνσταντίνου Καρυτινού στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας από το ΕΚΑΒ που μόλις ειδοποιήθηκε έσπευσε να τον παραλάβει. Στο νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν πως έφερε από τον πυροβολισμό σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα, ενώ όσο κι αν προσπάθησαν να τον σώσουν, τελικά δεν τα κατάφεραν καθώς λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Εκεί βρέθηκαν οι γονείς του και ο αδελφός του Δημήτρης που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να πιστέψουν πως το εγγόνι τους θα μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα του.

Την ίδια ώρα ο 72χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Α.Τ Τριφυλίας, όπου παραδέχτηκε το έγκλημά του σοκάροντας τους αστυνομικούς που τον άκουγαν συγκλονισμένοι.

Το θύμα ήταν «πάντα ευγενικός και χαμογελαστός»

Ο άτυχος 39χρονος δεν είχε ποτέ διαφορές με κανέναν και δεν είχε προκαλέσει, ενώ ήταν πάντα ευγενέστατος και χαμογελαστός με όλους, ανέφερε από την πρώτη κιόλας στιγμή στο protothema.gr επιχειρηματίας διπλανού καταστήματος.

«Είμαι σοκαρισμένη από αυτό που έχει συμβεί. Η αλήθεια είναι πως εμείς αν και δίπλα δεν ακούσαμε κάτι παρά μόνο την φασαρία που γινόταν. Βγήκαμε έξω και μάθαμε πως κάποιος ηλικιωμένος κουστουμαρισμένος πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος Γερμανός και έφυγε τρέχοντας. Μάθαμε ότι παραδόθηκε κιόλας. Δυστυχώς όπως ακούσαμε το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα. Ήρθε το EKAB, παρέλαβε το παλικάρι και η αστυνομία. Το παλικάρι ήταν πάντα ευγενέστατο, ήσυχο, κύριος στη δουλειά του σε όλα του. Είχε παντρευτεί πριν δυο χρόνια και από το γάμο του έχει αποκτήσει και ένα μωράκι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τον 39χρονο μίλησε και ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης:

«Ο άτυχος 39χρονος ήταν φρεσκοπαντρεμένος και έχει ένα παιδάκι ενός έτους, ήταν φιλικός και βοηθούσε πάντα όποιον πήγαινε να του ζητήσει την βοήθεια του. Όταν ο 72χρονος ηλικιωμένος πήγε στο κατάστημα και πυροβόλησε τον άτυχο άντρα, έξω από το κατάστημα τουυπήρχε κόσμος που περίμενε στην ουρά». 

Δείτε βίντεο: Έγκλημα Κυπαρισσία: Δείτε βίντεο με τον 72χρονο να κρατά το πιστόλι με το οποίο σκότωσε τον 39χρονο Κωνσταντίνο
Κυπαρισσία: Δείτε βίντεο με τον 72χρονο να κρατά το πιστόλι με το οποίο σκότωσε τον 39χρονο



Ειδήσεις σήμερα: 

Survivor: Με το κεφάλι ψηλά αποχαιρετά τον Άγιο Δομίνικο η Χριστίνα Κεφαλά

Ισπανία: Το εμβόλιο της AstraZeneca θα χορηγείται μόνο σε ηλικίες 60-65 ετών

Πανδημία-Αργεντινή: Αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων - Η κυβέρνηση ανακοίνωσε νέα μέτρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης