Survivor: Με το κεφάλι ψηλά αποχαιρετά τον Άγιο Δομίνικο η Χριστίνα Κεφαλά

Survivor: Με το κεφάλι ψηλά αποχαιρετά τον Άγιο Δομίνικο η Χριστίνα Κεφαλά

Ο μοντέρνος Καραγκιόζης και ο Χατζηαβάτης, ο Κόρο που έγινε Ντάφυ, το παράπονο της Νικολέτας και το… μπλε φαγοπότι – Δείτε βίντεο

χριστινα
Με το κεφάλι ψηλά αποχώρησε απο το Survivor 4 η Χριστίνα Κεφαλά, καθώς πριν μάθει οτι το κοινό αποφάσισε να κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο  τους Τριαντάφυλλο, Αλέξη Παππά και Κώστα Παπαδόπουλο,  πρόλαβε να ταΐσει  την ομάδα της φιλέτο μοσχαράκι. 

Το βράδυ μετά το συμβούλιο οι παίκτες των δυο ομάδων, λίγο πριν κοιμηθούν, σχολίασαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Ο «Ντάφυ» τα είχε με τον Κώστα Παπαδόπουλο και ο ζαχαροπλάστης με τον τραγουδιστή. Ο Γιώργος Κόρομι εκτίμησε πως θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο η Χριστίνα και η μπλε ομάδα θα δυναμώσει, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο της αποχώρησης του Ντάφυ, τον οποίο χαρακτήρισε εθνικό ήρωα και μοντέρνο Kαραγκιόζη, με τον Παπαδόπουλο να συμπληρώνει πως ο Χατζηαβάτης είναι ο Αλέξης Παππάς.




Το πρωί ο Κώστας Παπαδόπουλος δήλωσε ότι δεν έχει να φοβηθεί κάτι γιατί βρίσκεται απέναντι σε τρία παλτά. Ο Ασημακόπουλος πρόβλεψε ότι θα φύγει η Χριστίνα, ενώ το μοντέλο είπε πως δεν την τρομάζει που είναι ξανά υποψήφια, γιατί θεωρεί πως είναι το εύκολο θύμα στο νησί. Ο Τζέιμς από την πλευρά του δήλωσε εντυπωσιασμένος για το πώς δέχθηκε ο Κώστας την υποψηφιότητα του και εξέφρασε την ελπίδα του να φύγει ο Αλέξης Παππάς για να ηρεμίσουν όλοι στην παραλία.


Κλείσιμο


Ο Αλέξης Παππάς θεωρεί ότι είναι κομβική η υποψηφιότητα του και συνεχίζει να πιστεύει πως ο Τζέιμς είναι το μεγάλο πρόβλημα του Survivor. Ο Τριαντάφυλλος χαρακτήρισε απίστευτο τον λόγο του ηθοποιού στο χθεσινό συμβούλιο και πως επειδή οι δυο τους δεν μασάνε τα λόγια τους, οι άλλοι τους φοβούνται. Ο Τζέιμς έκανε λόγο για ψυχολογικό πόλεμο που του γίνεται.




Λίγο πιο κάτω στην παραλία η Νικολέτα Μαυρίδη σε τετ α τετ που είχε με τον Σάκη Κατσούλη του εξέφρασε το παράπονο της για τη Μαριαλένα.




Την ίδια ώρα ο Γιώργος Κόρομι βρήκε ευκαιρία να τα βάλει με τον Τριαντάφυλλο τον οποίο και αποκάλεσε μοντέρνο Kαραγκιόζη γιατί από τη μια χοροπηδάει και κάνει καράτε και από την άλλη πονάει και δεν μπορεί να παίξει. «Όταν ήταν μικρός θα είχε πολλές αφίσες μου στο δωμάτιο του» είπε ο «Ντάφυ» θέλοντας να εξηγήσει το λόγο που ο Κόρο συνέχεια ασχολείται μαζί του.




Στο αγώνισμα με έπαθλο φαγητό οι μπλε πήραν ρεβάνς για την χθεσινή τους ήττα, με τη Χριστίνα Κεφαλά να χαρίζει τον τελευταίο πόντο στην ομάδα της κάνοντας κόντρα στην Καρολίνα Καλύβα το 10-4.




Οι κόκκινοι αντί για έπαθλο... έφαγαν πίκρα με τον Αλέξη Παππά να σχολιάζει τη συγκυρία ότι πριν από κάθε αποχώρηση τον τελευταίο πόντο τον φέρνει αυτός που φεύγει.




Οι μπλε απόλαυσαν φιλέτο μοσχάρι με πατάτες και αναψυκτικό και πήγαν χορτασμένοι στο κουίζ ερωτήσεων για το γλυκάκι.




Στο κουίζ ερωτήσεων είχαμε ντέρμπι με τους μπλε πάλι να κερδίζουν και να τρώνε και το γλυκάκι τους, αφήνοντας τελείως νηστικούς τους κόκκινους.




Ο πεινασμένος Γιώργος Ασημακόπουλος έδειξε ενοχλημένος απο την αντίδραση του χορτασμένου Γιώργου Κόρομι.




Ο Γιώργος Κόρομι απο την πλευρά του συνέχισε να τα έχει με τον Τριαντάφυλλο τον οποίο και προσπάθησε να μιμηθεί, δείχνοντας το... υποκριτικό του ταλέντο.




Στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός  ρώτησε τον Τριαντάφυλλο για την πρώτη φορά που επιχείρησε να ψαρέψει, με τον τραγουδιστή να του εξιστορεί την εμπειρία του  και τον Σάκη Κατσούλη να σημειώνει πως ο «Ντάφυ» είναι σαν τα μικρά παιδιά που πρέπει να τα πάρεις απο το χέρι για να σε ακολουθήσουν.




Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός ρώτησε όλους τους παίκτες, πλήν των υποψηφίων, ποιος θα ήθελαν να αποχωρήσει απο το Survivor.




Το κοινό όμως αποφάσισε να κρατήσει τους τρεις άντρες στο ριάλιτι επιβίωσης και να βάλει στη βάρκα της επιστροφής το μοντέλο.








Ειδήσεις σήμερα: 

Ιταλία: Συμφωνία κυβέρνησης - επιχειρήσεων για εμβολιασμούς στους χώρους εργασίας

Εμβόλιο AstraZeneca: Συνεδριάζουν στις 20:00 οι υπουργοί Υγείας της ΕΕ - Περιμένουν τις ανακοινώσεις του ΕΜΑ

Self test: Από σήμερα στα φαρμακεία - Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης