Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Πυροβόλησε και σκότωσε επαγγελματία μέσα στο κατάστημά του

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Πυροβόλησε και σκότωσε επαγγελματία μέσα στο κατάστημά του

Ο 72χρονος  δράστης είχε φραστικό επεισόδιο με το θύμα για λογαριασμό τηλεφωνίας - Έφυγε από το κατάστημα, επέστρεψε οπλισμένος και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 39χρονο επιχειρηματία, που ήταν πατέρας ενός παιδιού - Ο δράστης παραδόθηκε - Ιδιοκτήτης διπλανού καταστήματος και ο δήμαρχος Τριφυλίας μιλούν στο protothema.gr

dasad
Φονικό επεισόδιο σημειώθηκε  λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κυπαρισσία, όταν ένας 72χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε, τελικά, τον επιχειρηματία Κώστα Καρυτινό,  39 ετών και πατέρα ενός παιδιού ενός έτους, μέσα στο κατάστημά του, που εμπορεύεται είδη τεχνολογίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο ηλικιωμένος άντρας επισκέφτηκε στις 11:30 το πρωί το κατάστημα  που βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, στην πρωτεύουσα της Τριφυλίας, προκειμένου να πληρώσει κάποιο λογαριασμό.

Ο 72χρονος λογομάχησε με τον 39χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, καθώς ο ηλικιωμένος διαφωνούσε με τα ποσά στον λογαριασμό της σταθερής-κινητής τηλεφωνίας του. Αφού ο 39χρονος του εξηγούσε πως δεν γινόταν κάτι άλλο από το να πληρωθεί το ποσό και ότι δεν μπορούσε να αλλάξει ακόμα το πρόγραμμά του, ο 72χρονος έφυγε θυμωμένος.

Όταν επέστρεψε, κατευθύνθηκε στον άτυχο άντρα με το όπλο του (περίστροφο) στραμμένο πάνω του και τον πυροβόλησε μια φορά στην κοιλιακή χώρα.

ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


Κλείσιμο
Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου και υπέκυψε, ενώ λίγη ώρα μετά ο δράστης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

kiparisia1
kiparisia2

Τι λέει στο protothema.gr επιχειρηματίας διπλανού καταστήματος

Την ίδια ώρα, σε κατάσταση σοκ οι επιχειρηματίες στην Κυπαρισσία παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από τον τραγικό θάνατο του 39χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος κινητής τηλεφωνίας επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, καθώς αρνούνται τα πιστέψουν τα όσα συνέβησαν μέρα μεσημέρι στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης τους.

Ο 39χρονος, όπως εξηγεί στο protothema.gr, επιχειρηματίας διπλανού καταστήματος, δεν είχε ποτέ διαφορές με κανέναν, καθώς ήταν πάντα ευγενέστατος και χαμογελαστός με όλους:

«Είμαι σοκαρισμένη από αυτό που έχει συμβεί. Η αλήθεια είναι πως εμείς αν και δίπλα δεν ακούσαμε κάτι παρά μόνο την φασαρία που γινόταν. Βγήκαμε έξω και μάθαμε πως κάποιος ηλικιωμένος κουστουμαρισμένος πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος Γερμανός και έφυγε τρέχοντας. Μάθαμε ότι παραδόθηκε κιόλας. Δυστυχώς όπως ακούσαμε το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα. Ήρθε το ΕΚΑΒ, παρέλαβε το παλικάρι και η αστυνομία. Το παλικάρι πρέπει να είναι κοντά στα 40, ευγενέστατος, ήσυχος, κύριος στη δουλειά του σε όλα του. Είχε παντρευτεί πριν δυο χρόνια και από το γάμο του έχει αποκτήσει και ένα μωράκι. Όπως μάθαμε όλα έγιναν για κάποιον λογαριασμό δεν έχω καταλάβει ακριβώς», λέει.

Ο δήμαρχος Τριφυλίας, Γιώργος Λεβεντάκης μιλώντας στο protothema.gr υπογράμμισε πως ο 72χρονος πυροβόλησε τον άτυχο 39χρονο άντρα, ενώ έξω από το κατάστημα του υπήρχε ουρά από κόσμο.

«Ο άτυχος 39χρονος ήταν φρεσκοπαντρεμένος και έχει ένα παιδάκι ενός έτους, ήταν φιλικός και βοηθούσε πάντα όποιον πήγαινε να του ζητήσει την βοήθεια του. Όταν ο 72χρονος ηλικιωμένος πήγε στο κατάστημα και πυροβόλησε τον άτυχο άντρα, έξω από το κατάστημα τουυπήρχε κόσμος που περίμενε στην ουρά» είπε ο δήμαρχος Κυπαρισσίας.

Φωτογραφίες: TharrosNews

Ειδήσεις σήμερα: 

Ιταλία: Συμφωνία κυβέρνησης - επιχειρήσεων για εμβολιασμούς στους χώρους εργασίας

Εμβόλιο AstraZeneca: Συνεδριάζουν στις 20:00 οι υπουργοί Υγείας της ΕΕ - Περιμένουν τις ανακοινώσεις του ΕΜΑ

Self test: Από σήμερα στα φαρμακεία - Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης