Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Αυτός είναι ο 39χρονος πατέρας παιδιού ενός έτους που δολοφονήθηκε στο κατάστημά του

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Αυτός είναι ο 39χρονος πατέρας παιδιού ενός έτους που δολοφονήθηκε στο κατάστημά του

«Δεν είχε διαφορές με κανέναν, δεν είχε προκαλέσει» λένε για τον 39χρονο Κώστα Καρυτινό επιχειρηματίες και ο δήμαρχος Τριφυλίας - Πώς έγινε το φονικό το μεσημέρι της Τετάρτης - Η ανακοίνωση της αλυσίδας ΓΕΡΜΑΝΟΣ για την οποία εργαζόταν το θύμα

kyparisia1
Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης η περιοχή της Κυπαρισσίας, από τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο 39χρονος, πατέρας ενός μικρού παιδιού, Κώστας Καρυτινός, όταν δέχτηκε θανάσιμο πυροβολισμό στην κοιλιακή χώρα από έναν 72χρονο, μέσα στο ίδιο του το κατάστημα, εμπορίας ηλεκτρονικών ειδών. 

Ο άτυχος 39χρονος δεν είχε ποτέ διαφορές με κανέναν και δεν είχε προκαλέσει, ενώ ήταν πάντα ευγενέστατος και χαμογελαστός με όλους, όπως εξηγεί στο protothema.gr, επιχειρηματίας διπλανού καταστήματος.

Μεσσηνία: Νεκρός 39χρονος έπειτα από πυροβολισμό μέσα σε κατάστημα στην Κυπαρισσία


«Είμαι σοκαρισμένη από αυτό που έχει συμβεί. Η αλήθεια είναι πως εμείς αν και δίπλα δεν ακούσαμε κάτι παρά μόνο την φασαρία που γινόταν. Βγήκαμε έξω και μάθαμε πως κάποιος ηλικιωμένος κουστουμαρισμένος πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος Γερμανός και έφυγε τρέχοντας. Μάθαμε ότι παραδόθηκε κιόλας. Δυστυχώς όπως ακούσαμε το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα. Ήρθε το ΕΚΑΒ, παρέλαβε το παλικάρι και η αστυνομία. Το παλικάρι πρέπει να είναι κοντά στα 40, ευγενέστατος, ήσυχος, κύριος στη δουλειά του σε όλα του. Είχε παντρευτεί πριν δυο χρόνια και από το γάμο του έχει αποκτήσει και ένα μωράκι. Όπως μάθαμε όλα έγιναν για κάποιον λογαριασμό δεν έχω καταλάβει ακριβώς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

kyparisia_mesa


«Ο άτυχος 39χρονος ήταν φρεσκοπαντρεμένος και έχει ένα παιδάκι ενός έτους, ήταν φιλικός και βοηθούσε πάντα όποιον πήγαινε να του ζητήσει την βοήθεια του. Όταν ο 72χρονος ηλικιωμένος πήγε στο κατάστημα και πυροβόλησε τον άτυχο άντρα, έξω από το κατάστημα τουυπήρχε κόσμος που περίμενε στην ουρά»  είπε στο protothema.gr ο δήμαρχος Τριφυλίας, Γιώργος Λεβεντάκης, περιγράφοντας το τραγικό περιστατικό.

Η ανακοίνωση της αλυσίδας ΓΕΡΜΑΝΟΣ για το θέμα

Ανακοίνωση για το τραγικό περιστατικό εξέδωσε η αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, για την οποία εργαζόταν ο 39χρονος.

Σε αυτήν, αναφέρονται τα εξής:

«Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιβεβαιώνει ότι σήμερα, γύρω στις 12:00, ένοπλος άνδρας μπήκε στο κατάστημα της Κυπαρισσίας, εν ώρα λειτουργίας, και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του. Ο συνεργάτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.
Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα, αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους.

Τα αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού διερευνώνται από τις Αρχές.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου και συνεργάτη μας, και είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ό,τι χρειαστούν».

Πώς έγινε το φονικό

Το φονικό επεισόδιο σημειώθηκε  λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κυπαρισσία, όταν ο 72χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τον επιχειρηματία Κώστα Καρυτινό, μέσα στο κατάστημά του, που εμπορεύεται είδη τεχνολογίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο ηλικιωμένος άντρας επισκέφτηκε στις 11:30 το πρωί το κατάστημα  που βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, στην πρωτεύουσα της Τριφυλίας, προκειμένου να πληρώσει κάποιο λογαριασμό.

Κλείσιμο
Ο 72χρονος λογομάχησε με τον 39χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, καθώς ο ηλικιωμένος διαφωνούσε με τα ποσά στον λογαριασμό της σταθερής-κινητής τηλεφωνίας του. Αφού ο 39χρονος του εξηγούσε πως δεν γινόταν κάτι άλλο από το να πληρωθεί το ποσό και ότι δεν μπορούσε να αλλάξει ακόμα το πρόγραμμά του, ο 72χρονος έφυγε θυμωμένος.

Όταν επέστρεψε, κατευθύνθηκε στον άτυχο άντρα με το όπλο του (περίστροφο) στραμμένο πάνω του και τον πυροβόλησε μια φορά στην κοιλιακή χώρα.

ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου και υπέκυψε, ενώ λίγη ώρα μετά ο δράστης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

kiparisia1
kiparisia2
Φωτογραφίες: TharrosNews

Ειδήσεις σήμερα: 

Μεγαλόπολη: Ένας 50χρονος πατέρας 3 παιδιών αυτοπυροβολήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα

Εμβόλιο AstraZeneca: Συνεδριάζουν στις 20:00 οι υπουργοί Υγείας της ΕΕ - Περιμένουν τις ανακοινώσεις του ΕΜΑ

Ο Στάθης Καλύβας στον Δημήτρη Δανίκα: «Στην Ελλάδα κάνουμε τα προσωπικά μας εμφύλιο πόλεμο»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης