Εύβοια: Έκλεψαν τραπεζική κάρτα και έκαναν ηλεκτρονικές αγορές

Εύβοια: Έκλεψαν τραπεζική κάρτα και έκαναν ηλεκτρονικές αγορές

Την βούτηξαν μέσα από ξεκλείδωτο αυτοκίνητο, αφού πρώτα  παραβίασαν ένα περίπτερο από το οποίο  άρπαξαν διάφορα καπνικά προϊόντα

creditcards
Μέσα σε ένα 24ωρο, είχαν τρυπώσει σε ένα ξεκλείδωτο Ι.Χ. αυτοκίνητο και σε ένα περίπτερο στα Ψαχνά Ευβοίας, δυο Έλληνες οι οποίοι άρπαξαν από το όχημα είδη ρουχισμού και μία τσάντα που είχε μέσα μια τραπεζική κάρτα την οποία έσπευσαν να χρησιμοποιήσουν.

Αφού πρώτα παραβίασαν το περίπτερο και άρπαξαν από το εσωτερικό του διάφορα καπνικά και άλλα προϊόντα, στη συνέχεια έκαναν ηλεκτρονικές αγορές ύψους 510 ευρώ με την κλεμμένη κάρτα, ώσπου να αντιληφθεί ο νόμιμος κάτοχός της την κλοπή, να την ακυρώσει και να υποβάλει καταγγελία στους αστυνομικούς του τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων.

Οι δυο κλοπές είχαν γίνει στις 9 Φεβρουαρίου και εξιχνιάστηκαν χθες, καθώς στο πλαίσιο της προανάκρισης αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας των δύο δραστών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών στις οποίες ενδέχεται να εμπλέκονται.

Ειδήσεις σήμερα

Survivor: Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Νικαράγουα: Αλλεπάλληλες ισχυρές εκρήξεις στο ηφαίστειο Σαν Κριστόμπαλ-Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Το Αρκάνσας επιβάλλει σχεδόν απόλυτη απαγόρευση της άμβλωσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης