Σέρρες: Καταδίωξη για κλέφτη χαλκού από μετασχηματιστές

Σέρρες: Καταδίωξη για κλέφτη χαλκού από μετασχηματιστές

Αφού είδε ότι δεν μπορούσε να ξεφύγει, εγκατέλειψε το όχημα και διέφυγε πεζός - Η γυναίκα που ήταν μαζί του συνελήφθη και κατηγορήθηκε για συνεργεία

katad_kae_apok
Πολύ… τζέντλεμαν ήταν ένας «κυνηγός» χαλκού που ρήμαζε τα αντλιοστάσια σε περιοχές των Σερρών καθώς, όταν είδε ότι δεν μπορούσε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν, παράτησε το αυτοκίνητό του και την… γυναίκα που τον συνόδευε και έσπευσε να εξαφανιστεί!

Το όχημα που οδηγούσε ο 31χρονος Έλληνας, στο οποίο επέβαινε και μία 42χρονη, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Εμμανουήλ Παππά το πρωί της Τρίτης. Όταν εκείνος κατάλαβε ότι θα συλληφθεί, ανέπτυξε ταχύτητα κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς και λίγο πιο μακριά εγκατέλειψε το όχημα και διέφυγε πεζός.

Η γυναίκα που ήταν μαζί του ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, καθώς στο αυτοκίνητο που κατασχέθηκε βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο αναζητούμενος μαζί με άγνωστους συνεργούς του είχαν κλέψει την Δευτέρα από ένα αντλιοστάσιο τον αξίας περίπου 7.000 ευρώ μετασχηματιστή και αποπειράθηκαν να ξηλώσουν ακόμα έναν μετασχηματιστή από άλλο αντλιοστάσιο σε διαφορετική περιοχή.

Σε βάρος του 31χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απείθεια που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών και το όχημά του κατασχέθηκε. Η 42χρονη κατηγορείται για συνέργεια σε κλοπή, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων δραστών των κλοπών.

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στην Ελασσόνα: «Τον περιμέναμε» λένε οι επιστήμονες – Θα ακολουθήσουν πολλοί μετασεισμοί

Μαίνεται η κόντρα για τον Κουφοντίνα –Eλιγμός με τη νομική εκπροσώπηση και την αναζήτηση νομικής λύσης

Ξεκινά ο επανυπολογισμός και για τους παλαιούς συνταξιούχους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης