Λιγνάδης: Νέα σημαντική κατάθεση σε βάρος του- Πρόσφερε ναρκωτικά και αλκοόλ σε παιδιά

Λιγνάδης: Νέα σημαντική κατάθεση σε βάρος του- Πρόσφερε ναρκωτικά και αλκοόλ σε παιδιά

Δεύτερος μάρτυρας που κατέθεσε χθες το βράδυ επιβεβαίωσε το περιεχόμενο της μήνυσης του 25χρονου για τον βιασμό του - Καταγγέλλει ότι ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου πρόσφερε αλκοόλ και ναρκωτικά σε παιδιά και τους πρότεινε να προχωρήσουν μαζί σε ερωτικές πράξεις

lignadis3
Μια ακόμη σημαντική κατάθεση στο πλαίσιο της μεγάλης έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης φέρεται να δόθηκε χθες το βράδυ στον αρμόδιο εισαγγελέα. Κατά τις πληροφορίες, την κατάθεση έδωσε νεαρός άνδρας ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε πολλές από τις καταγγελίες του 25χρονου. Να σημειωθεί πως ο 25χρονος χθες κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο μηνυτής υποστηρίζει ότι ο σκηνοθέτης όταν ήταν 14 ετών το 2010 τον βίασε αφού πρώτα το προσέγγισε και του υποσχέθηκε καριέρα στο χώρο του θεάτρου.

Τώρα, ο νέος μάρτυρας που κλήθηκε στην εισαγγελία, υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες πως ο 25χρονος μηνυτής λέει αλήθεια για τον βιασμό του από τον σκηνοθέτη. Ο μάρτυρας φέρεται να υποστήριξε ακόμη ότι είχε βρεθεί και ο ίδιος το σπίτι του σκηνοθέτη, μαζί με τον μηνυτή κι άλλους συνομηλίκους του και πως εκείνος τους πρόσφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες κι έπειτα τους πρότεινε να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ερωτικές πράξεις. Τέλος ο μάρτυρας φέρεται να υποστήριξε ότι η παρέα έφυγε αμέσως από το σπίτι και ο ίδιος δεν ξαναπήγε ποτέ.

Ο νέος μάρτυρας, δηλαδή, επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του 25χρονου κρίνοντας από τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη όπως ο ίδιος την αντιλήφθηκε όταν πήγε στο σπίτι του μαζί με τα άλλα άτομα.

Ειδήσεις σήμερα:

Lockdown: Ποιες περιοχές μπαίνουν από σήμερα σε «βαθύ κόκκινο» - Ανησυχία για τις μεταλλάξεις

Χανιά: Ζωντανεύουν ξανά οι ελπίδες για τη φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί πριν από 11 χρόνια

Δημόπουλος: Έως χθες είχε εμβολιαστεί το 6% του πληθυσμού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης