Αναστάτωσε μια γειτονιά στην Σκόπελο η άγρια λογομαχία που είχαν ένας 48χρονος και μια 55χρονη για κτηματικές διαφορές και εξελίχθηκε σε επεισόδιο με ξύλο εκατέρωθεν, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο αστυνομικό τμήμα του νησιού.
Σύμφωνα με τις εξηγήσεις που έδωσαν στους αστυνομικούς οι δυο εμπλεκόμενοι, ο μεν 48χρονος φέρεται να διεκδίκησε εν μέσω ύβρεων και απειλών ένα οικόπεδο και προκάλεσε φθορές στη περίφραξη. Όμως, υπέβαλε και εκείνος μήνυση στην 55χρονη, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι δυο.
Μετά την προανάκριση σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος του 48χρονου συνελήφθη για εξύβριση απειλή και αυτοδικία και σε βάρος της 55χρονης για εξύβριση, απειλή, αυτοδικία, φθορά ξένης περιουσίας και απλή σωματική βλάβη, καθώς φέρεται να χτύπησε με έναν σωλήνα στα πόδια τον 48χρονο, ο οποίος μετέβη στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν και οι δυο στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.