Σε συλλήψεις μετατράπηκαν 61 προσαγωγές ατόμων από το υπουργείο Υγείας, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης συμπαράστασης στον Δημήτρη Κουφοντίνα, σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο της οποίας εισήλθαν στο υπουργείο ενώ πέταξαν τρικάκια και ανάρτησαν πανό.
Οι 61 συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από την Κρατική Ασφάλεια, ενώ επίσης κόπηκε πρόστιμο 300 ευρώ για τον καθένα, για μη τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό, covid-19.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία αναφέρει: «Την 07.00 ώρα σήμερα (Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021), ομάδα 61 ατόμων, προσέγγισε πεζή το κτίριο του υπουργείου Υγείας και εισήλθε εντός αυτού ρίπτοντας φέιγ βολάν και αναρτώντας πανό υποστήριξης στο φυλακισμένο, απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα. Οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν άμεσα στο σημείο τους προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διατάραξης λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας, της άρνησης υποβολής σε δακτυλοσκόπηση και της παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών. Επίσης, επιβλήθηκε σε έκαστο των συλληφθέντων το διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού διάδοσης του κορονοϊού. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους