Θύμα ληστείας έπεσε ένας 24χρονος Πακιστανός στον ΟΑΣΘ χθες το βράδυ, όταν δύο κακοποιοί μπήκαν στο λεωφορείο και τον υποχρέωσαν να τους δώσει το κινητό του τηλέφωνο, καθώς και όσα χρήματα είχε πάνω του, με την απειλή μαχαιριού.
Το περιστατικό σημειώθηκε συγκεκριμένα στις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Εκείνη τη στιγμή εισέβαλε στο λεωφορείο ένας 38χρονος Γεωργιανός μαζί με τον συνεργό του και άρπαξαν το κινητό του θύματος και 70 ευρώ.
Ο φίλος του 24χρονου προσπάθησε να σταματήσει τους δράστες, που σκόπευαν να αποβιβαστούν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο, και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τον 38χρονο Γεωργιανό. Ο συνεργός του πρόλαβε να το σκάσει και τον αναζητούν.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς