Μεσολόγγι: Εισβολή ανηλίκων με σιδερογροθιά σε σχολείο

Μεσολόγγι: Εισβολή ανηλίκων με σιδερογροθιά σε σχολείο

Αποφάσισαν να λύσουν τις προσωπικές τους διαφορές με σωματική βία - Σταμάτησαν αλλοδαπή για έλεγχο και την βρήκαν οπλισμένη με taser

sidirogrothia
Στον χώρο του ΕΠΑΛ Μεσολογγίου εισέβαλαν εξωσχολικοί φορώντας κουκούλες και επιτέθηκαν την ώρα του μαθήματος σε έναν ανήλικο μαθητή με τον οποίο θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους χτυπώντας τον στο πρόσωπο με σιδερογροθιά! Οι δράστες τραυμάτισαν τον μαθητή και τράπηκαν αμέσως σε φυγή.

Όμως, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος τους εντόπισαν μέσα σε λίγη ώρα, τους συνέλαβαν και διαπίστωσαν ότι και αυτοί είναι ανήλικοι! Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία και διατάραξη κοινής ειρήνης, που περιλαμβάνει τους γονείς τους με την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας ανηλίκων και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Ζόρικη αλλοδαπή οπλισμένη με taser αρνήθηκε έλεγχο

Πυρ και μανία έγινε μια αλλοδαπή και τα έβαλε με τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που επιχείρησαν να της κάνουν έλεγχο, το βράδυ της Τρίτης στη Ναύπακτο. Αρχικά αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία της, αλλά στη συνέχει τους εξύβρισε και τους απώθησε προσπαθώντας να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν την… ζόρικη γυναίκα, η οποία μάλιστα ήταν οπλισμένη με συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης taser που βρέθηκε πάνω της όταν της έκαναν σωματική έρευνα. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια, αντίσταση, εξύβριση και παράβαση του νόμου περί όπλων με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Ειδήσεις σήμερα 

Πέτρος Φιλιππίδης: Από το εξώδικο στο νοσοκομείο

Lockdown με τρία μέτρα στο τραπέζι: Τι σχεδιάζουν για γυμνάσια, καταστήματα και ωράριο

Αποπλάνηση 13χρονου: Με το ποδήλατο τον έσερνε η φιλόλογος στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης