Ηράκλειο: Ανήλικη συμμορία λήστεψε 12χρονους!

Ηράκλειο: Ανήλικη συμμορία λήστεψε 12χρονους!

Η «συμμορία των επτά» τους επιτέθηκε για να κλέψουν μόλις πέντε ευρώ!

peripoliko
Της μόδας φαίνεται πως έγιναν οι ληστείες από συμμορίες ανήλικων σε βάρος άλλων παιδιών καθώς, μόλις λίγες ημέρες μετά την αιματηρή επίθεση στην Αργυρούπολη, εξαρθρώθηκε στο Ηράκλειο άλλη μία ομάδα αμούστακων κακοποιών που φέρονται να λήστεψαν τρεις ανήλικους!

Ως δράστες φέρονται συνολικά επτά παιδιά μόλις 15 χρόνων, τα οποία επιτέθηκαν στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης σε τρεις 12χρονους, στην περιοχή του Ευκάλυπτου στο Κομμένο Μπεντένι όπου ο φωτισμός είναι ανεπαρκής και τους άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με ένα από τα θύματα, βρισκόταν στο σημείο μαζί με δύο φίλους του και λίγα μέτρα πιο πέρα βρισκόταν η παρέα των επτά 15χρονων, ένας από τους οποίους τους ρώτησε αν είχαν χρήματα.

Ξαφνικά, ένας από την παρέα χτύπησε έναν 12χρονο και του άρπαξε πέντε ευρώ. Τα παιδιά έφυγαν τρέχοντας και ενημέρωσαν τους γονείς τους οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Τέσσερις από τους επτά εφήβους, συγκεκριμένα δύο Έλληνες και δύο αλλοδαποί, συνελήφθησαν και σύμφωνα με το Creta24.gr στην κατοχή του ενός κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδα» και μια κλεμμένη μηχανή. Μαζί τους οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου η μητέρα του ενός για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, κατηγορία που βαρύνει τους γονείς όλων.

Ειδήσεις σήμερα

Τραγωδία στον Όλυμπο: Η κατάθεση του επιζώντα θα «ρίξει φως» στον τραγικό χαμό των δύο γιατρών

«Κόκκινη κάρτα» στη Αττική έδειξαν οι ειδικοί: Σήμερα οι τελικές αποφάσεις για τα μέτρα

Βραζιλία: Σκότωσε τη γυναίκα του για βίντεο που ανέβασε στο TikTοκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης