Θάνατος 16χρονης στη Θήβα: «Η κόρη μου ήταν γεμάτη κορωνοϊό»

Θάνατος 16χρονης στη Θήβα: «Η κόρη μου ήταν γεμάτη κορωνοϊό»

Διασωληνωμένη η μητέρα - Δε γνωρίζει για τον θάνατο της κόρης της

photo
Θρήνος στη Θήβα για το μόλις 16 ετών κορίτσι που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο λίγες ώρες αφότου διασωληνώθηκε.

Η μητέρα του παιδιού δίνει μάχη με τον ιό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού. Δε γνωρίζει ότι χάθηκε το παιδί της. Ο πατέρας του κοριτσιού μίλησε στο Star. «Εγώ τη μετέφερα γιατί ήταν γεμάτη με κορωνοϊό» είπε.

Η Μαργαρίτα είχε έντονη δύσπνοια, βήχα και πυρετό, ενώ το οξυγόνο της έπεφτε επικίνδυνα. Διασωληνώθηκε και οι γιατροί ετοιμάζονταν για διακομιδή σε νοσοκομείο της Αθήνας. Δυστυχώς λίγες ώρες πριν τη διακομιδή της, «έφυγε».

Το κορίτσι είχε διαγνωστεί με Covid την Παρασκευή. Ήταν σε καραντίνα στο σπίτι της στο Πυρρί μαζί με τους γονείς της που ήταν θετικοί και εκείνοι.

Τη Δευτέρα η μητέρα της δεν αισθανόταν καλά και πήγε μαζί της στο νοσοκομείο. Οι γιατροί έκριναν πως η 46χρονη έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στον Ευαγγελισμό όπου και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ δίνοντας μάχη για τη ζωή της καθώς πάσχει από διαβήτη.

Την ίδια μέρα εξέτασαν και πάλι το παιδί και είδαν «καλή κλινική» εικόνα. «Της έγιναν εξετάσεις, τις δόθηκαν οδηγίες και είχε καλή κλινική εικόνα γι' αυτό και της είπαν να πάει σπίτι της» είπε ο δήμαρχος Θηβαίων.

Κλείσιμο
Ο αδερφός της κατήγγειλε εγκληματική αμέλεια καθώς όπως λέει ο παιδίατρος που την εξέτασε για δεύτερη φορά στο Νοσοκομείο της Θήβας διέγνωσε φαρυγγίτιδα.

To κορίτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη και κάποια καρδιολογικά προβλήματα. Η Μαργαρίτα είναι δυστυχώς το νεαρότερο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Ειδήσεις σήμερα: 

Καστοριά: Έκρηξη κατεδάφισε το ξενοδοχείο «Τσάμης» - Δείτε βίντεο

Πανελλαδικές: Tα θέματα σύμφωνα με την ύλη που διδάχθηκαν οι μαθητές σε όλα τα Λύκεια της χώρας

Άδεια... τοκετού 14 ημερών και στους μπαμπάδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης