Προκλητικός ο Μπουντούρης για την Μπεκατώρου: Δεν υπήρξε βιασμός, άνοιξε την πόρτα και μπήκε μέσα μόνη της

Προκλητικός ο Μπουντούρης για την Μπεκατώρου: Δεν υπήρξε βιασμός, άνοιξε την πόρτα και μπήκε μέσα μόνη της

Ο Τάσος Μπουντούρης υποστήριξε ότι δεν υπάρχει θέμα βιασμού της Σοφίας Μπεκατώρου - Τι ανέφερε για την παρέμβαση που έγινε με συνθήματα έξω από το σπίτι του

boudouris_tassos
Τουλάχιστον άστοχες, αν όχι προκλητικές, μπορούν να θεωρηθούν οι δηλώσεις του Τάσου Μπουντούρη για τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου ότι έπεσε θύμα βιασμού πριν από 23 χρόνια.

«Κακώς αναφέρομαι στη Μπεκατώρου, έχει τελειώσει το κεφάλαιο Μπεκατώρου», τόνισε ο Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας, μιλώντας στον Alpha.

«Δεν υπάρχει βιασμός, το πήρε πίσω η Μπεκατώρου. Πού υπάρχει βία, όταν της είπε γλυκά λόγια και ενέδωσε και άνοιξε την πόρτα και μπήκε μόνη της; Σας παρακαλώ, μπορούμε να μάθουμε άπαντες την αλήθεια; Και θα του φάμε το κεφάλι του ανθρώπου. Να μάθουμε την αλήθεια. Δεν στηρίζω τον άνθρωπο, στηρίζω τη δικαιοσύνη. Είμαι πιο δεξιός και από τον Πρωθυπουργό. Έχουμε βουλιάξει τον ελληνικό αθλητισμό. Είναι τραγικό. Αν η Σοφία φώναζε με μια φωνή, δεν θα σταμάταγαν τα πάντα; Μπορεί να είναι και τα δύο θύματα. Δεν λέω για θύμα και θύτης. Μπορεί να έχει γίνει άλλη χρήση. Φοβάμαι για τα μέλη της Ομοσπονδίας», είπε.

Αναφερόμενος στον πρώην αντιπρόεδρο της ΕΙΟ που κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου, ο κ. Μπουντούρης ανέφερε ότι τον γνωρίζει καλά και «έχει προσφέρει τεράστιο έργο. Είναι οικογενειάρχης, έχει εγγόνια και έχει τη χειρότερη αρρώστια που τον σκοτώνει. Να δικαστεί και να του φάμε το κεφάλι εμείς, αλλά να μάθει ο κόσμος την αλήθεια».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην παρέμβαση που έγινε έξω από το σπίτι του και τα συνθήματα που έγραψαν, μιλώντας για γελοίες αναρτήσεις.

«Έχω βγει 400 φορές στις ειδήσεις και λέω ότι δεν είμαι κατά της βίας των γυναικών. Είμαι κατά της βίας από όπου κι αν προέρχεται. Αυτά τα συνθήματα δεν έχουν να κάνουν με τις αναρτήσεις που έκανα (δείτε φωτογραφίες από τα συνθήματα). Σας το υπογράφω. Τα συνθήματα έχουν γίνει από τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΙΟ, από το δικό του κύκλωμα., τον κ. Γιάννη Αθανασίου. Εγώ είμαι εν εξάλλω. Τα συνθήματα και η απειλή για τη ζωή μου με κάνουν να φοβάμαι. Θέλω να καταγγείλω δημόσια τη δράση του υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη. Δεν μπορεί μια κυβέρνηση να γίνεται η ίδια κατήγορος και δικαστής. Με απαράδεκτη πολιτική θέλει να πάρει την Ομοσπονδία. Δεν θα τολμήσει κανείς να ακουμπήσει κανείς την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία. Έχει το 95% υπέρ της».
Κλείσιμο





Ειδήσεις σήμερα:

ΠΟΥ: Ύστατο μέτρο το κλείσιμο των σχολείων τον καιρό της πανδημίας

Βορίδης: «Η αξιολόγηση θα εφαρμοστεί κανονικά και στο προσωπικό των ΟΤΑ»

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποχωρεί από τον Λευκό Οίκο με τους κωδικούς των πυρηνικών όπλων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης