Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τις 8 το απόγευμα της Κυριακής στον 1ο όροφο του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας.
Τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν 45χρονος Ρομά από την Καρδίτσα πήγε στο Νοσοκομείο ώστε να δεί την νεκρή μητέρα του η οποία μόλις είχε καταλήξει μετά την μάχη με τον κορωνοϊό. Οι υπεύθυνοι δεν του το επέτρεψαν με αποτέλεσμα να αρχίσει να φωνάζει και σπάει ό,τι βρίσκει μπροστά του!
Άμεσα το προσωπικό κάλεσε την αστυνομία και περιπολικά έσπευσαν στο σημείο όπου έκλεισαν την είσοδο και προσήγαγαν τον 45χρονο Ρομά ενώ τον οδήγησαν στο ΑΤ Χαλκίδας.
Λίγο μετά τις 9 η οικογένεια του Ρομά πήγε στο γραφείο κηδειών για να δουν συνοδεία αστυνομικών τη νεκρή γυναίκα.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα