Θρίλερ στο Κερατσίνι με τον αλλοδαπό που βρέθηκε απαγχονισμένος σε δέντρο

Θρίλερ στο Κερατσίνι με τον αλλοδαπό που βρέθηκε απαγχονισμένος σε δέντρο

Τι ψάχνουν οι διωκτικές αρχές που ερευνούν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας - Γιατί αναζητούν τη λύση στο γρίφο στα δύο κινητά που είχε πάνω του - Τι περιείχαν οι σακούλες που είχε μαζί του - Σοκαριστικές εικόνες αντίκρισαν περαστικοί σε δρόμο του Κερατσινίου το βράδυ της Τετάρτης

IMG-20201217-WA0003
Ένας 45χρονος άνδρας που φορούσε μαύρο μπουφάν και γυαλιά ηλίου βρέθηκε απαγχονισμένος  πάνω σε ένα δέντρο στο Κερατσίνι, εικόνα που προκαλούσε σοκ σε όποιον τύχαινε να περνάει εκείνη τη στιγμή από το συγκεκριμένο σημείο, όπως συνέβη με μια μητέρα και το μικρό της κοριτσάκι που έμειναν άφωνοι μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Σαστισμένοι οι περίοικοι έσπευσαν σε βοήθεια όμως ήταν ήδη αργά.

IMG-20201217-WA0007
IMG-20201217-WA0005
IMG-20201217-WA0004


Μια γυναικά προσπάθησε να τοποθετήσει ένα σκαμπό στα ποδιά του άτυχου άνδρα, όμως εκείνος δεν ανταποκρίθηκε καθώς είχε χάσει τις αισθήσεις του, ενδεχομένως να ήταν ήδη νεκρός. Έπειτα από λίγη ώρα ήρθε το ΕΚΑΒ και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ ειδοποιήθηκε και η Σήμανση. Ωστόσο επειδή καθυστέρησε να φτάσει στο σημείο, ο άνδρας παρέμεινε για αρκετές ώρες κρεμασμένος στο δέντρο μπροστά στα εμβρόντητα ματιά των περαστικών.

Δίπλα του ακριβώς βρέθηκαν δύο σακούλες. Η μια με ψώνια που είχε κάνει ο 45χρονος από σουπερμάρκετ και η άλλη από φαρμακείο στο κέντρο της Αθηνάς το οποίο είχε επισκεφτεί νωρίτερα για να αγοράσει φυσιολογικούς ορούς και κάποια ιατρικά σκευάσματα τα οποία περισυνελλέγησαν από τους άνδρες της Ασφάλειας Πειραιά όπως και δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων που είχε πάνω του ο 45χρονος, αλλοδαπής καταγωγής. Οι Αρχές ερευνούν και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αναζητώντας απαντήσεις μέσα από τις τελευταίες κλήσεις και τα sms που φέρεται να αντάλλαξε ο 45χρονος.

Ειδήσεις σήμερα

Γερμανία: Επίσημη διάψευση πληροφοριών για «επιλογή» των ασθενών με την COVID-19 που διασωληνώνονται

ΗΠΑ: Σε δημόσιο εμβολιασμό αύριο ο Μάικ Πενς και την επόμενη εβδομάδα ο Τζο Μπάιντεν

Στο «κόκκινο» της πανδημίας η Αμερική: Νέο διπλό τραγικό ρεκόρ στις ΗΠΑ- Σχεδον 31 εκατ. κρούσματα σε όλη την ήπειρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης