Αρεόπολη: Έκρηξη σε ΑΤΜ προκάλεσε μεγάλες ζημιές

Αρεόπολη: Έκρηξη σε ΑΤΜ προκάλεσε μεγάλες ζημιές

Το μηχάνημα ανάληψης καταστράφηκε χωρίς να «απελευθερωθούν» τα χρήματα - Το ωστικό κύμα προκάλεσαι σοβαρές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα και καταστήματα

Areopoli-atm-anatinaxi
Εντελώς… ερασιτεχνική αποδείχθηκε η προσπάθεια αγνώστων κακοποιών να αρπάξουν χρήματα από το ΑΤΜ τράπεζας στην κεντρική πλατεία της Αρεόπολης Λακωνίας, καθώς προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στην περιοχή αλλά έφυγαν με… άδεια χέρια!

Οι δράστες προκάλεσαν έκρηξη στο μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών γύρω στις 2.30΄τα ξημερώματα της Τετάρτης, χρησιμοποιώντας δυναμίτιδα. Όμως, μάλλον από άγνοια, έβαλαν μεγάλη ποσότητα και η εκκωφαντική έκρηξη που συγκλόνισε την κωμόπολη διέλυσε εντελώς το ΑΤΜ, χωρίς όμως να απελευθερώσει τις κασετίνες με τα χρήματα!

Areopoli-atm-anatinaxi2


Οι κακοποιοί διέφυγαν αμέσως πριν προλάβουν να τους δουν οι κάτοικοι που πετάχτηκαν έντρομοι στον δρόμο και διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι η έκρηξη είχε προκαλέσει μεγάλες ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, αλλά και στα γύρω καταστήματα, καθώς το ωστικό κύμα έσπασε τα τζάμια! Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που διενεργούν έρευνες για να εντοπίσουν τους δράστες, καθώς και ειδικοί του Τ.Ε.Ε.Μ., που συνέλεξαν υπολείμματα από την εκρηκτική ύλη.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Σκέψεις για τοπικά lockdown πριν τις γιορτές - Στο τραπέζι νέα μέτρα για να αποφευχθεί ένα τρίτο κύμα πανδημίας

Κορωνοϊός: «Φως στην άκρη του τούνελ» από τη μείωση των κρουσμάτων - Στο «κόκκινο» ο αριθμός των διασωληνωμένων

Καβάλα: Σοκ από την ιατροδικαστική έκθεση για τον 42χρονο επιχειρηματία - «Χτυπήθηκε πισώπλατα!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης