Απίστευτες εικόνες σημειώθηκαν εχθές το βραδύ σε πάρτι γενεθλίων που έκανε ο πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτρης Βερβεσός.
Οπως φαίνεται από φωτογραφίες που ανέβηκαν σε λογαριασμό στο Instagram από παρόντες του πάρτι, στο γραφείο του προέδρου του ΔΣΑ συγκεντρώθηκαν περίπου δέκα άτομα.
Μάλιστα άνοιξαν και σαμπάνιες για να γιορτάσουν το γεγονός. «Γιορτάζουμε τον γιγάντα μας», «covid free», ήταν μερικές από τις ενθουσιώδεις αναρτήσεις φίλων του.
Οπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, ο μόνος που φορούσε μάσκα ήταν ο Δημήτρης Βερβεσός.
Κλείσιμο
Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είχε τηλεδιάσκεψη και ήρθαν στο γραφείο του ο γιος του, δύο ανιψιές του και τρεις συνεργάτες του για να του ευχηθούν. Όπως τόνισε δεν έγινε πάρτι, όλη η ιστορία κράτησε μόλις 15 λεπτά,και μετα συνεχίστηκε κανονικά η τηλεδιάσκεψη.
Ο κ. Βερβεσός τόνισε επίσης ότι όλα τα παράθυρα ήταν ανοιχτά καθόλη τη διάρκεια της συνάντησης, ενώ όπως είπε, στο γραφείο υπάρχουν σε λειτουργία τρία μηχανήματα καθαρισμού της ατμόσφαιρας.
Όπως ήταν αναμενόμενο λίγο αργότερα οι φωτογραφίες κατέβηκαν από τα social media.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.