Το σπίτι μου, ο χώρος μου

Το σπίτι μου, ο χώρος μου

Η κατοικία μας είναι ο δικός μας χώρος, αντανακλά πτυχές της προσωπικότητάς μας, είναι το ησυχαστήριο μας, μια μόνιμη πηγή ευτυχίας. Μας προστατεύει και την προστατεύουμε!

10141845_l
Sponsored Content

'Ήταν οι βροχές και το χαλάζι, ο καυτός ήλιος και το παγωμένο χιόνι, οι επιθέσεις από κάθε είδους εχθρούς που δημιούργησαν την ανάγκη στους ανθρώπους να φτιάξουν κατοικίες, ώστε να προστατευθούν.

Ήταν οι σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους, η έκφραση του ψυχικού κόσμου, ο πολιτισμός ολόκληρος που ώθησε τους ανθρώπους να φτιάξουν κομψοτεχνήματα διαβίωσης.

Ήταν οι τεχνολογικές εξελίξεις, ο σύγχρονος τρόπος ζωής, μια απρόβλεπτη πανδημία που έκανε την κατοικία μας ακόμη πιο πολύτιμη.
Το σπίτι μας αποπνέει τις συνήθειες, τον τρόπο ζωής και τον χαρακτήρα μας. Είναι ένα όνειρο ζωής για τους περισσότερους.
Στις μέρες μας εμβαθύναμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας μαζί του. Μείναμε περισσότερο χρόνο σε αυτό, το αγαπήσαμε, το εκτιμήσαμε από την αρχή, πιθανόν να το φροντίσαμε περισσότερο, ίσως να μεταφέραμε εκεί το γραφείο ή την επιχείρησή μας.

Κλείσιμο
Σε έναν κόσμο που κλονίζεται, έγινε το σύμβολο της ασφάλειάς μας και ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο, στο οποίο έχουμε επενδύσει και που αξίζει να το προστατεύουμε.
83489166_l


Ο πυρήνας της ζωής μας
Γιορτινά τραπέζια, γεννήσεις παιδιών, τα πρώτα τους βήματα, η μέρα που μετακομίσαμε, οι ώρες που στήσαμε το νοικοκυριό μας, οι φίλοι που υποδεχθήκαμε, οι επιτυχίες μας, οι δυσκολίες μας. Κάθε γωνιά του σπιτιού έχει αυτά για τα οποία κοπιάσαμε και τώρα απολαμβάνουμε. Η δροσιά του κλιματιστικού, η άνεση του καναπέ, η θαλπωρή του κρεβατιού, η ψυχαγωγία της τηλεόρασης, το λάπτοπ, τα ρούχα μας, κάθε αντικείμενο δικό μας είναι εκεί.

Στο σπίτι μας έχουμε επενδύσει πολλά και τίποτα από αυτά δε θέλουμε να χάσουμε. Γνωρίζουμε βέβαια ότι υπήρχαν και θα υπάρχουν κίνδυνοι. Σεισμοί, πυρκαγιές και πλημμύρες καταστρέφουν περιουσίες και αναδεικνύουν το ζήτημα των ανασφάλιστων κατοικιών, καθώς η αποκατάσταση των ζημιών είναι μια υπόθεση αρκετά δαπανηρή.

Από την άλλη, κλοπές, ζημιές από διαρροές και βραχυκυκλώματα κι άλλες φθορές διαταράσσουν την προσωπική μας ηρεμία και την ασφάλεια του σπιτιού μας. Και βέβαια, σε περίπτωση στεγαστικού δανείου η ασφάλιση κατοικίας είναι υποχρεωτική, αλλά η επιλογή της ασφαλιστικής εταιρίας είναι δική μας υπόθεση.

Ένα καλό πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας μπορεί να μας προφυλάξει από πολλά και κοστίζει πολύ λιγότερο απ’ όσο πιστεύουμε. Πολλές φορές μάλιστα ένα πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας είναι πιο οικονομικό και από την ασφάλιση του αυτοκινήτου μας.

Ασφάλιση: ναι, αλλά πώς και πού
Τα συνηθισμένα εμπόδια που επικαλούμαστε για την αμέλεια της ασφάλισης του σπιτιού μας είναι το κόστος, η δυσκολία κατανόησης των συμβολαίων και η καχυποψία για τα ψιλά γράμματα. Η Anytime μας βοηθάει να ξεπεράσουμε όλα αυτά τα εμπόδια με τα νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας που καλύπτουν τις ανάγκες μας με τον πιο απλό και οικονομικό τρόπο και μας εξασφαλίζουν προσιτά ασφάλιστρα, από τα πιο ανταγωνιστικά στην αγορά.

Πιο συγκεκριμένα:

Καλύψεις: Υπάρχει δυνατότητα επιλογής, αφού μπορούμε να κάνουμε ασφάλιση που καλύπτει το κτίριο, το περιεχόμενο ή και τα δύο, με πλήρεις καλύψεις και ξεκάθαρους όρους και με προγράμματα κατάλληλα τόσο για ιδιοκτήτες, όσο και για ενοικιαστές.

Η Anytime προσφέρει τρία προγράμματα ασφάλισης σπιτιού:
Economic: το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης που προστατεύει το σπίτι μας με το οικονομικότερο κόστος.
Value: το κορυφαίο πρόγραμμα ασφάλισης που προστατεύει το σπίτι μας από κλοπή ή κακόβουλες ενέργειες, με ιδιαίτερα προσιτή τιμή.
Premium: η ολοκληρωμένη προστασία για την κατοικία μας, για κάθε κίνδυνο ό,τι κι αν συμβεί.

Σε όλα τα νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Anytime μπορούμε να προσθέσουμε επιπλέον τις καλύψεις «Σεισμός» και «Ζημιές από νερά και διαρροή σωληνώσεων».

Ευελιξία: Μπορούμε να επιλέξουμε τις καλύψεις που μας ταιριάζουν, ανάλογα με τις ανάγκες μας. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές συχνότητες πληρωμής (μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια).

Στεγαστικό δάνειο: Αν έχουμε στεγαστικό δάνειο, τα προγράμματα της Anytime είναι ιδανικά, αφού πληρούν όλες τις προϋποθέσεις των Τραπεζών και είναι δική μας υπόθεση η επιλογή της ασφαλιστικής εταιρίας.
Διαδικασία ασφάλισης: Είναι απλή, κατανοητή και γρήγορη καθώς μέσα σε λίγα μόνο λεπτά μπορούμε να επιλέξουμε το πρόγραμμα που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες μας.

Διαφάνεια: Δίκαιη, σωστή και γρήγορη αποζημίωση, χωρίς υπασφάλιση ή υπερασφάλιση. Η περιουσία μας ασφαλίζεται στην πραγματική της αξίας, ώστε σε περίπτωση ζημιάς να είναι και πάλι, όπως πριν. Οι καλύψεις είναι ξεκάθαρες με διαφανείς όρους, χωρίς ψιλά γράμματα.

Ολοκληρωμένη φροντίδα για το σπίτι μας: Η Anytime μας εξασφαλίζει υπηρεσίες, προσφορές και εκπτώσεις που αφορούν όχι μόνο την κατοικία μας, αλλά και γύρω από αυτήν, κάνοντας την καθημερινότητά μας καλύτερη, ασφαλέστερη και απλούστερη. Φροντίζει να έχουμε τόσο εμείς, όσο και το σπίτι μας μία ολοκληρωμένη φροντίδα, με λύσεις που διευκολύνουν τη ζωή μας. Για παράδειγμα, μπορούμε να κερδίσουμε ακόμη και στη σύνδεση του συναγερμού μας.

Μικρά και σημαντικά: Καλύπτεται κάθε απρόβλεπτη, υλική και ξαφνική ζημιά ή απώλεια στα ασφαλισμένα αντικείμενα, που οφείλεται σε οποιαδήποτε αιτία. Μια ζημιά στον καναπέ μας, στην κουζίνα μας, στην τηλεόρασή μας ή στο laptop μας σταματά πλέον να μας χαλάει τη διάθεση.

Αντικατάσταση κλειδαριάς: Στα προγράμματα Value και Premium προσφέρεται εντελώς δωρεάν η εξαιρετικά χρήσιμη κάλυψη «Αντικατάστασης Κλειδαριάς», με την οποία καλύπτεται το κόστος αποκατάστασης ζημιάς στην κλειδαριά, αν πρέπει να την αλλάξουμε, επειδή χάσαμε τα κλειδιά μας.

Απώλεια ενοικίου: Μια πολύ σημαντική κάλυψη. Αν δηλαδή γίνει κάποια ζημιά στο σπίτι και δεν μπορεί να κατοικηθεί κι ο ενοικιαστής φύγει, ο ιδιοκτήτης αποζημιώνεται για την απώλεια ενοικίου.

Εμπειρία ασφάλισης:
Η ασφάλιση κατοικίας στην Anytime είναι μια υπόθεση εύκολη, άμεση και γρήγορη που μας βοηθάει να επιλέξουμε τις κατάλληλες καλύψεις για εμάς. Πρόκειται για μια εμπειρία ασφάλισης που θα μας λύσει όλες τις απορίες σε λίγα μόνο λεπτά με την πιο απλή διαδικασία και θα μας απαλλάξει από κάθε απορία.
Τι πρέπει λοιπόν να κάνουμε;
-Να μπούμε στο https://www.anytime.gr/home/calculation
-Να συμπληρώσουμε τα στοιχεία του σπιτιού μας
-Να επιλέξουμε το πρόγραμμα και τις καλύψεις που ταιριάζουν στις ανάγκες μας.
-Κι έτσι το σπίτι μας θα είναι πλέον ασφαλές και κι εμείς θα νιώθουμε πραγματική ασφάλεια και ηρεμία!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης