Ακόμη δύο άνθρωποι έχασαν τη μάχη κατά του κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από Covid-19 στους 330.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 73χρονο που νοσηλευόταν στο Σωτηρία, σε απλή κλίνη Covid, ο οποίος απεβίωσε εχθές το απόγευμα και ο θάνατός του ανακοινώθηκε σήμερα, και για έναν 70χρονο που νοσηλευοταν διασωληνωμένος σε ΜΕΘ του Ευαγγελισμού από τις 14 Σεπτεμβρίου.
Τόσο ο 70χρονος άνδρας, που άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή, όσο και ο 73χρονος έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη