Πέρασε με βάρκα τον Έβρο και πούλησε ηρωίνη σε αστυνομικό

Πέρασε με βάρκα τον Έβρο και πούλησε ηρωίνη σε αστυνομικό

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που του απήγγειλε κατηγορίες για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα

Ebros-barka-irwini
Μια φουσκωτή βάρκα χρησιμοποίησε για να διασχίσει τον ποταμό Έβρο ένας αλλοδαπός μέλος κυκλώματος που διακινεί σημαντικές ποσότητες ηρωίνης στην ελληνική επικράτεια, μετά από ραντεβού που του έκλεισε υποψήφιος αγοραστής ο οποίος, όμως, ήταν… αστυνομικός!

Αξιοποιώντας τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής σχεδίασαν επιχείρηση στο πλαίσιο της οποίας ένας από αυτούς έκλεισε ραντεβού με τον αλλοδαπό στην παρέβρια περιοχή του Σουφλίου, δήθεν για να αγοράσει 806 γραμμάρια ηρωίνης έναντι του ποσού των 14.000 ευρώ. Η συνάντηση έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής και ο «πωλητής» έφτασε από την Τουρκία με την φουσκωτή βάρκα.

Ebros-barka-irwini


Μόλις, όμως, παρέδωσε δύο νάιλον συσκευασίες με τα ναρκωτικά στον υποψήφιο αγοραστή, οι αστυνομικοί που καραδοκούσαν τον ακινητοποίησαν, τον συνέλαβαν και κατέσχεσαν την ηρωίνη και την βάρκα που βρέθηκε λίγο πιο πέρα. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που του απήγγειλε κατηγορίες για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Μανώλης Καραμπατσάκης: Έφυγε από τη ζωή ο συγγραφέας στον οποίο βασίστηκε το «Ορκιστείτε παρακαλώ»

Πέτσας: Τρίπτυχο για την άμυνα θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ

Charles de Gaulle: Αυτό είναι το αεροπλανοφόρο-μήνυμα της Γαλλίας για την Ανατολική Μεσόγειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης