Περισσότερα από 100 άτομα γλεντούσαν, έτρωγαν, έπιναν και διασκέδαζαν, εν μέσω των νέων περιοριστικών μέτρων στο Ηράκλειο, με φόντο την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού.
Το περιστατικό κατεγράφη αργά χθες το βράδυ, στον καταυλισμό Ρομά της Νέας Αλικαρνασσού, δίπλα από το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου γινόταν το γλέντι αρραβώνα.
Κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, κάλεσαν την αστυνομία, ενοχλημένοι από τη μουσική που έπαιζε στη διαπασών.
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι στο γλέντι του αρραβώνα συμμετείχαν πάνω από 100 άτομα, και συνέλαβαν στον υπεύθυνο της εκδήλωσης, στον οποίο επεβλήθη πρόστιμο 3.000 ευρώ.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα