Βόλος: Έσωσαν εξάχρονο αγόρι που κινδύνευε να πέσει από μπαλκόνι

Βόλος: Έσωσαν εξάχρονο αγόρι που κινδύνευε να πέσει από μπαλκόνι

Το αγοράκι έμενε από τις 13 Αυγούστου με τον 40χρονο Πακιστανό πατέρα του, που βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την Ελληνίδα μητέρα του

astynomia_1
Το θέαμα ενός αγοριού μόλις 6 χρόνων που έκλαιγε σπαρακτικά ζητώντας βοήθεια στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου ενός διώροφου στο κέντρο του Βόλου και έχοντας περάσει το ένα του πόδι έξω από τα κάγκελα με κίνδυνο να πέσει στο κενό, συγκλόνισε το πλήρωμα ενός απορριμματοφόρου του Δήμου που σήμανε συναγερμό σε Αστυνομία και Πυροσβεστική, τα ξημερώματα της Πέμπτης!

Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι τα ξύλινα κάγκελα του μπαλκονιού ήταν σαθρά και ο κίνδυνος ακόμη μεγαλύτερος για το παιδί. Έτσι, άρχισαν να του μιλούν για να το ηρεμήσουν, ώσπου να φτάσουν πυροσβέστες που έφτασαν στο μπαλκόνι με κλίμακα και το κατέβασαν με ασφάλεια, παραδίδοντάς το στην μητέρα του η οποία είχε ειδοποιηθεί.

Το αγοράκι έμενε από τις 13 Αυγούστου με τον 40χρονο Πακιστανό πατέρα του, μετά από σχετική δικαστική απόφαση που του παραχώρησε το δικαίωμα να το παίρνει για 20 ημέρες από την Ελληνίδα μητέρα του με την οποία ο αλλοδαπός βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη.

Ο 40χρονος συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Βόλου που του άσκησε δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και παραμέληση εποπτείας και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο. Όπως είπε, άφησε το παιδί να κοιμάται στο σπίτι για να πάει να του πάρει τυρόπιτα, αλλά εκείνο ξύπνησε και τρόμαξε διαπιστώνοντας ότι ήταν μόνο.

Ειδήσεις σήμερα:

«Ντροπή για τον Μαγκουάιρ»: Πρωταγωνιστής ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ στα βρετανικά πρωτοσέλιδα

Η Σεβίλλη έγραψε ιστορία με το 6 στα 6 σε τελικό Europa League: Τα δάκρυα, οι πανηγυρισμοί και οι... βόμβες

Στη φυλακή για 32 μήνες καθηγήτρια που έκανε σεξ με 15χρονο αφού του έδωσε κοκαΐνη και αλκοόλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης