Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κέρκυραςη είδηση του θανάτου ενός βρέφους 4 μηνών, το οποίο βρήκαν νεκρό οι γονείς του, οι οποίοι βρίσκονται στην Ελλάδα για διακοπές και είχαν έρθει από την Αγγλία.
Σύμφωνα με το corfutvnews.gr, η μητέρα τάισε το μωρό το βράδυ με το μπιμπερό και του το άφησε στο στόμα με αποτέλεσμα να πνιγεί από το γάλα. Το περιστατικό σημειώθηκε σε ξενοδοχείο στον Άγιο Γεώργιο Αργυράδων.
Την υπόθεση έχει αναλάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας ενώ αναμένεται ιατροδικαστική εξέταση.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς