Ένας 55χρονος Έλληνας νεκρός και ένας 26χρονος Έλληνας τραυματίας είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε φορτηγό πλοίο με ελληνική σημαία, το οποίο έπλεε στην Αραβική Θάλασσα.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των αρχών της Ινδίας, που χειρίζεται το περιστατικό, προς το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ένας εκ των πέντε Ελλήνων μελών του πληρώματος ανασύρθηκε νεκρός από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο φορτηγό πλοίο «Φανερωμένη». Πρόκειται για τον Β' μηχανικό του πλοίου, ενώ τραυματισμένος ανασύρθηκε ο 26χρονος Έλληνας Γ' μηχανικός του πλοίου, ο οποίος θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο μηχανοστάσιο.
Η φωτιά έχει κατασβεστεί, ενώ το πλοίο παραμένει ακυβέρνητο. Τα μέλη του πληρώματος βρίσκονται επί του πλοίου. Την ίδια ώρα, οι ελληνικές Αρχές βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ινδίας, οι οποίες, όπως ανέφεραν, έχουν ζητήσει τη συνδρομή από παραπλέοντα σκάφη.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.