Χίος: Ο σκύλος μύρισε την κάνναβη σε συσκευασία δώρου

Χίος: Ο σκύλος μύρισε την κάνναβη σε συσκευασία δώρου

Οι έρευνες συνεχίζονται για να ταυτοποιηθεί ο αποστολέας του δέματος

xios
Η πολυτελής χάρτινη συσκευασία δώρου με την διακόσμηση με τριαντάφυλλα και πεταλούδες που είχε φτάσει σε μια εταιρεία ταχυμεταφορών στη Χίο, δεν ξεγέλασε την αλάνθαστη όσφρηση του εκπαιδευμένου σκύλου της Δίωξης Ναρκωτικών που την εντόπισε αμέσως!

Οι αστυνομικοί είχαν φτάσει στην εταιρεία μετά την σύλληψη ενός Έλληνα με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, την περασμένη Τετάρτη. Από την έρευνα, είχε προκύψει ότι επικοινώνησε με άγνωστο σε περιοχή της Αττικής και του κατέβαλε 1.800 ευρώ ως αντίτιμο για το δέμα που θα του έστελνε με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 93 γραμμαρίων για να την πουλήσει σε τρίτους!

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να ταυτοποιηθεί και ο αποστολέας του δέματος.

Μία σύλληψη για ναρκωτικά και στη Νάξο

Στη Νάξο, συνελήφθη ένας 43χρονος Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και διαπιστώθηκε ότι στον χώρο διαμονής του κατείχε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 84 γραμμαρίων που κατασχέθηκε. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Δεκαπενταύγουστος: Με μάσκες, αποστάσεις και δίχως λιτανείες η Κοίμηση της Θεοτόκου

Εστίες υπερμετάδοσης του κορωνοϊού οι δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί

Μεγάλη φωτιά τώρα στη Μεταμόρφωση - Κλειστή η Αθηνών-Λαμίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης