Εκδήλωση για τους νέους της Βορειοανατολικής Αττικής διοργανώνει το forum2020

Εκδήλωση για τους νέους της Βορειοανατολικής Αττικής διοργανώνει το forum2020

Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο Ζούμπερι της Νέας Μάκρης απευθύνεται στη γενιά που έχασε τους δικούς της ανθρώπους, τα σπίτια της και τις δουλειές της στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

forum2020-1
Εκδήλωση που απευθύνεται στους νέους της Βορειοανατολικής Αττικής και σε όλους θέλουν να δουν με αισιοδοξία το μέλλον της πατρίδας μας διοργανώνει η ομάδα του forum2020.gr μαζί με την «Κίνηση 47». 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Ιουνίου στις 9 το βράδυ, στην ταβέρνα Ζούμπερι, στο Ζούμπερι Νέας Μάκρης. 

Όπως αναφέρεται στην ανοικτή πρόσκληση, η εκδήλωση, την οποία συντονίζει ο επικοινωνιολόγος Νίκος Καραχάλιος, απευθύνεται «σε όλους όσοι θέλουν να δουν με αισιοδοξία το μέλλον της πατρίδας, στους νέους της Bορειοανατολικής Αττικής, την «καμένη γενιά» του Ματιού, δηλαδή στα παιδιά που έχασαν τα σπίτια τους, τις δουλειές τους, και συγγενείς τους λόγω της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι. Το event  έχει τίτλο «Η φωνή μου… η ιστορία μου».

Σκοπός της εκδήλωσης, είναι  ανάμεσα σε άλλα η συγκρότηση μια δυναμικής ομάδας εθελοντών, η οποία θα αναδείξει και θα προάγει πρωτότυπες  ιδέες και δράσεις για κοινωνικές αλλαγές με ορίζοντα την Ελλάδα του 2030. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης