Πάτρα: Χειροπέδες σε «τσαντάκια» - Είχε κλέψει και μια μηχανή

Πάτρα: Χειροπέδες σε «τσαντάκια» - Είχε κλέψει και μια μηχανή

Ο συλληφθείς είχε διαπράξει πέντε ληστείες σε πεζές γυναίκες στην Πάτρα μέσα σε μια εβδομάδα

tsantakias
Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστειών, κλοπών, παράβαση του νόμου για τα όπλα και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο δράστης προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, πλησίασε με μοτοσικλέτα, ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα και αφαίρεσε από τη θέση του συνοδηγού την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν άμεσα αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον άνδρα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν εκατό ναρκωτικά δισκία, ένα μαχαίρι, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένα μπουφάν.

Από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, που ακολούθησε προέκυψε ότι ο συλληφθείς, από τις 08-06-2020 μέχρι και 14-6-2020, στην Πάτρα, διέπραξε πέντε ληστείες σε γυναίκες, που κινούνταν πεζές, τις οποίες πλησίαζε με μοτοσικλέτα και αφαιρούσε με την άσκηση σωματικής βίας τις τσάντες τους και κοσμήματα, που φορούσαν στον λαιμό τους. Επιπλέον, ο άνδρας την 12/06/2020 είχε αφαιρέσει μια σταθμευμένη μοτοσικλέτα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ η κλεμμένη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη της.

Ειδήσεις σήμερα:

Δικαίωμα εισόδου σε ΚΥΤ και δομές φιλοξενίας διατηρούν 18 από τις 40 ΜΚΟ

Χαμόγελα για την δεξαμεθαζόνη: Το πρώτο φάρμακο που βελτιώνει τις πιθανότητες επιβίωσης βαριά ασθενών


Κορωνοϊός: Γιατί βρέθηκε στο «κόκκινο» η Θράκη με έξαρση των κρουσμάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης