Απεργία από πέντε σωματεία εργαζομένων στην δημόσια υγεία - Ταλαιπωρία στο κέντρο της Αθήνας
Έκλεισε η κάθοδος της Βασίλισσης Σοφίας από την Αλεξάνδρας - Διεκδικούν αύξηση κονδυλίων για το ΕΣΥ, μόνιμες προσλήψεις και ανάπτυξη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας
UPD:
Στην πλατεία Μαβίλης συγκεντρώθηκαν στις 8:30 το πρωί μέλη των πέντε ομοσπονδιών και σωματείων εργαζομένων στο πεδίο της δημόσιας υγεία οι οποίοι πραγματοποιούν πορεία προς το υπ. Υγείας στην Αριστοτέλους με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο και στην κάθοδο αλλά και στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.
Λίγο πριν τις 8:45, μάλιστα, η τροχαία έκλεισε την κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Η κινητοποίηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο πανελλαδικής πανυγειονομικής απεργίας διεκδικώντας την αύξηση των κονδυλίων για το ΕΣΥ, μόνιμες προσλήψεις, ανάπτυξη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ).
Συγκεκριμένα, στην κινητοποίηση συμμετέχουν η ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας), η ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων), η ΠΟΜΕΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή), η ΠΟΣΕΥΠ - ΠΦΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Επιστημονικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας), όλα τα σωματεία των νοσοκομείων και η ΕΙΝΑΠ (Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά).
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.