Στην Νάξο και την Ηγουμενίτσα συμπληρώθηκαν τα δύο δελτία που χάρισαν στους κατόχους τους από 5,7 εκατ. ευρώ έκαστο μετά την κλήρωση του Τζόκερ το βράδυ της Πέμπτης.
Οι δύο υπερτυχεροί χρειάστηκαν, μάλιστα, μόλις 3 ευρώ για να γίνουν από χθες εκατομμυριούχοι καθώς και τα δύο δελτία είχαν μόλις έξι στήλες.
Από την κλήρωση προέκυψαν και πέντε νικητες στη δεύτερη κατηγορία οι οποίοι έγιναν πλουσιότεροι κατά 31.500 ευρώ έκαστος.
Οι 5+1 τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση της Πέμπτης ήταν: 23,,28, 42, 44, 45 και τζόκερ το 11.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.