Ινδία: Φρίκη και κατακραυγή - Τάισαν έγκυο ελεφαντίνα ανανά με κροτίδα και την σκότωσαν (σκληρές εικόνες)

Ινδία: Φρίκη και κατακραυγή - Τάισαν έγκυο ελεφαντίνα ανανά με κροτίδα και την σκότωσαν (σκληρές εικόνες)

 Όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές της Ινδίας και μεταδίδουν τα μεγαλύτερα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, το άτυχο θηλαστικό υπέκυψε στα εσωτερικά τραύματά του, αφού προηγουμένως έτρεχε στους δρόμους ενός χωριού στο κρατίδιο Κεράλα, τρελαμένο από τον πόνο

elephant3
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση του φρικτού θανάτου, στην Ινδία, μίας ελεφαντίνας που ήταν έγκυος. Όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές της Ινδίας και μεταδίδουν τα μεγαλύτερα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, το άτυχο θηλαστικό υπέκυψε στα τραύματά του, αφού έφαγε ένα φρούτο -πιθανότατα ανανά- που περιείχε μια κροτίδα!

Outpouring of grief in India for pregnant elephant killed by firecracker-filled pineapple


Η άτυχη ελεφαντίνα περιφερόταν στις 27 Μαΐου σε ένα χωριό κοντά στο εθνικό πάρκο Σάιλεντ Βάλεϊ του κρατιδίου Κεράλα και εκεί μάλλον βρήκε και έφαγε το παγιδευμένο φρούτο. «Ο ανανάς με την κροτίδα εξερράγη στο στόμα της, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα» εξήγησε ο Σουρέντρα Κούμαρ, υψηλόβαθμο στέλεχος της αγροφυλακής της Κεράλα. «Ερευνούμε την υπόθεση και προσπαθούμε να διαπιστώσουμε ποιος ευθύνεται και τις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατό της» συμπλήρωσε.

Οι Ινδοί χωρικοί χρησιμοποιούν συχνά «παγιδευμένα» φρούτα, για να προστατεύσουν τα σπαρτά τους από τα άγρια ζώα. Άλλοι καταφεύγουν σε απλές κροτίδες ή σε ηλεκτροφόρους φράχτες, για να διώξουν τους ελέφαντες από τα χωράφια, κοντά στα δάση.

Ο θάνατος της ελεφαντίνας προκάλεσε «θύελλα» αντιδράσεων στα social media, όταν ένας εργαζόμενος της δασικής υπηρεσίας ανήρτησε μια συγκινητική συγγνώμη στο Facebook. «Δεν τραυμάτισε ούτε έναν άνθρωπο, ακόμη κι όταν έτρεχε, τρελαμένη από τον πόνο, στους δρόμους του χωριού» έγραψε ο Μόχαν Κρίσναν. Η ελεφαντίνα περιφερόταν για ώρες στο χωριό και τελικά πήγε να δροσίσει τα εγκαύματά της σε ένα ποτάμι. Καθώς οι ντόπιοι προσπαθούσαν να την βγάλουν από το νερό, για να την μεταφέρουν σε ένα κέντρο θεραπείας, το ζώο κατέρρευσε και πέθανε.

Κλείσιμο
Με τη βοήθεια δύο εξημερωμένων ελεφάντων, την έβγαλαν τελικά από το νερό και την μετέφεραν στο δάσος, όπου την αποτέφρωσαν.

«Συγγνώμη, αδελφή» έγραψε ο Κρίσναν, που ήταν παρών στον θάνατό της. «Με το στόμα και τη γλώσσα της κατεστραμμένα από την έκρηξη, περιφερόταν πεινασμένη, χωρίς να μπορεί να φάει. Μάλλον ανησυχούσε περισσότερο για το μωρό της, παρά για τη δική της πείνα» προσέθεσε...

elephant1


elephant2


elephant4


Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: 15 νέα κρούσματα από την Τρίτη - Ένας ακόμα θάνατος

Επίθεση με βιτριόλι: Σε κομβικό σημείο οι έρευνες - Εκτάκτως στο «Θριάσιο» οι αστυνομικοί

«Βουτιά» στις αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων μετά την παρέμβαση της ΕΚΤ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης