Σε ολόκληρη την Θεσσαλίαδρούσε μια ομάδα τριών Ελλήνων που έκλεβαν Ι.Χ. αυτοκίνητα και φορτηγά επί δυο μήνες. Η δράση τους εξιχνιάστηκε, αλλά παραμένει άγνωστο αν έχουν πουλήσει κάποια από τα συνολικά 11 κλεμμένα οχήματα, καθώς δεν έχουν βρεθεί όλα.
Οι παράλληλες έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καρδίτσας και του τμήματος οδήγησαν στην εξάρθρωση της σπείρας, που έδρασε από τις 23 Ιανουαρίου ως τις 28 Μαρτίου. Στο διάστημα αυτό, οι τρεις δράστες έκλεψαν έξι Ι.Χ. φορτηγά και τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα από περιοχές της Καρδίτσας, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από περιοχή των Τρικάλων και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από περιοχή της Λάρισας.
Από την έρευνα βρέθηκαν κάποια από τα κλεμμένα οχήματα σε μια περιοχή των Σοφάδων Καρδίτσας και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί τι απέγιναν τα υπόλοιπα, ενώ οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές τροχοφόρων που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!